Voorjaarssessie als moederdag cadeau

new born sessie rotterdam
Mika Newborn
04/03/2020
unieke spring birch cakesmash
Het mooiste decor
10/03/2020
moederdagfoto

Hier is alweer de 2e preview van de voorjaarssessie speciaal voor moederdag. Dit decor en de gezinnen die model hebben gestaan waren een droom die uitkwam. Maar liefst twee jaar heb ik nagedacht hoe ik dit decor in mijn fotostudio in Brielle nabij Rotterdam tot stand kon laten komen, nadat ik ooit ergens een plaatje ervan had opgeslagen. Simpelweg een regenachtige dag, kwast, verf en beginnen maar zorgden voor dit resultaat. En direct al zoveel ontzettend leuke reacties! Geen idee hoe we dit decor nog moeten overtreffen. De kleding die gebruikt is tijdens deze shoot zijn beschikbaar in de studio.

moederdag voorjaarssessie

Als je nog niet gereserveerd hebt, geen nood! Het voorjaarsdecor is aanwezig tot en met 31 mei 2020. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar om iedereen de kans te geven deze fantastische foto’s te laten maken. Een perfect moment voor nieuwe portretfoto’s, zwangerschapsfoto’s, het vieren van baby’s mijlpalen of nieuwe gezinsfoto’s. Natuurlijk ontzettend leuk als origineel moederdagcadeau en/of vaderdagcadeau!

moederdag voorjaarssessie Photography with Love sabrina serraarens

Nieuwe portretfoto’s

De perfecte shoot voor terugkerende klanten die geüpdatet foto’s willen of juist om nieuwe klanten kennis te laten maken met de studio. De moederdag voorjaarssessie is het perfecte cadeau voor moederdag, maar natuurlijk zijn ook alle papa’s welkom voor nieuwe foto’s.

De voorjaarssessie duurt 45-60 minuten.

Reserveren kan via de volgende link na je reservering ontvang je aanvullende informatie, en een ‘what to wear guide’. Om je reservering vast te leggen doe je een aanbetaling van € 50,00.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Is jouw kleintje binnenkort jarig? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Ik kan niet wachten jullie te verwelkomen. 

Na het voorjaar zal dit decor verdwijnen om weer plaats te maken voor een nieuwe setting.