Tijdloze, authentieke en liefdevolle foto's van jullie gezin, van jezelf of van de kinderen. Foto's bewaren wat herinneringen vergeten. Gun jij het jezelf ook om deze waardevolle momenten vast te laten leggen?


 
 

Zij gingen je voor

 

JarigVandaag is mijn verjaardag en zoals je hebt kunnen zien, gaf ik mezelf een fotosessie cadeau! Waardevolle momenten vastgelegd met mijn inmiddels bejaarde hond. Een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan! Gun jezelf deze foto's en reserveer een plekje! Soms is dat de enige manier om iets te verwezenlijken wat wellicht al langer op je wensenlijstje staat. Het simpelweg 'gewoon doen'. Een SPECIAL alleen vandaag en morgen te reserveren. Er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Volgende week al in de schoolvakantie en ook nog wat verder weg als je er wellicht vrij voor wilt nemen.

Kies hieronder via de button de gewenste datum en het tijdstip. Mocht je niet kunnen, neem dan even contact op via mail of telefoon 085 201 1985.

 

Hoe het werktDe sessie kost € 50,00. De sessie dient vooraf afgerekend te worden. Na het betalen van de factuur is de reservering definitief.

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je de foto's in een online galerij. Je kunt dan 1 foto uitzoeken voor de Fine Art Print 13 x 18 cm.

Extra afdrukken kunnen besteld worden vanaf € 17,50 per stuk.

Daarnaast is het mogelijk om diverse andere producten te bestellen, hiervoor ontvang je na de shoot een prijslijst.

Digitale bestanden kunnen besteld worden voor € 17,50 per stuk.
10 stuks voor € 150,00.

Bij annulering binnen 24 uur kan de shoot niet verzet worden en is terugbetaling van de boekingskosten helaas niet mogelijk.

Ik kan niet wachten om prachtige tijdloze en authentieke portretten voor jou vast te leggen!