Milestonesessies

moederdag
Limited Edition Voorjaarssessie
21/02/2020
new born sessie rotterdam
Mika Newborn
04/03/2020
milestonesessie 9 maanden

Milestonesessies wat zijn dat eigenlijk? In het eerste levensjaar leert je kindje enorm veel. Een milestonesessie legt die momenten vast die je nooit wilt vergeten.

Milestonesessies wat zijn dat?

Voor het eerst liggend op de grond het hoofdje omhoog kunnen houden rond 4 maanden, zelfstandig kunnen zitten rond 7 maanden, kruipen rond 9 maanden en natuurlijk ook de allereerste verjaardag en misschien zelfs wel de eerste stapjes.

Milestonesessies leggen de mijlpalen uit het eerste jaar van jullie kindje vast. Je kunt de milestonesessies reserveren als losse sessie, maar het is ook mogelijk om alle vier de mijlpalen vast te leggen in heel gaaf pakket waarbij je aan het einde van een prachtig fotoalbum krijgt met foto’s uit alle sessies. De milestonesessies zijn korte sessies van 30 tot 45 minuten die afgestemd zijn op de spanningsboog van jullie kleintje. Tevoren kunnen we kleuren en stijl bespreken. Misschien wil je de foto’s wel voor in het kinderkamertje of in de woonkamer. We kunnen de foto’s afstemmen op deze ruimtes.

Belangrijke momenten die je niet wilt vergeten.

Zo mocht ik begin vorig jaar Maya verwelkomen in mijn studio in Brielle samen met haar mama en oma. Ze is dan 4 maandjes oud, de eerste sessie van 4 sessies in totaal. Helemaal uit Utrecht, kozen ze voor mijn specifieke stijl, unieke kledingcollectie en bijzondere backdrops. Zo enorm leuk! Daarbij is de mama van Maya gek op geel en was de wens dit in elke sessie terug te laten komen.

2,5 maand later stond de afspraak gepland voor haar Sitter sessie. Met 9 maanden mocht ik haar verwelkomen voor haar 3e sessie en kroop ze inderdaad de studio door. De mama van Maya koos ervoor om de laatste milestonesessie uit te breiden naar een cakesmash en liet Maya trots haar eerste stapjes zien.

Alle vier de sessies bij elkaar gaven een goede indruk van alle ontwikkeling in het 1ste jaar en het album is een prachtige herinnering voor nu en voor later.

Hoofdje omhoog houden

Milestonesessies wat zijn dat?

Zelf kunnen Zitten

De kamer door Kruipen

Milestonesessies wat zijn dat?
Kruipen rond 9 maanden is de 3e milestonesessie
Milestonesessies wat zijn dat?
Milestonesessies wat zijn dat?

1ste verjaardag & staan

Beste cakesmashfotograaf Rotterdam voor het eerst staan. 1ste verjaardag milestones mijlpalen
De laatste milestone staat in het teken van de 1ste verjaardag en als je kindje dit al kan, staan.
Beste cakesmashfotograaf RotterdamMilestonesessies wat zijn dat?
Beste cakesmashfotograaf RotterdamMilestonesessies wat zijn dat?
Beste Cakesmash Rotterdam Milestonesessies wat zijn dat?
Milestonesessies wat zijn dat?

Wil jij ook een prachtige herinnering aan deze bijzondere momenten van je kleintje? Bekijk de mogelijkheden en reserveer je milestonesessie via de volgende link

Wil jij informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.