MIlestones - Mijlpalen - Baby 4 maanden - Baby 6 maanden - Baby 9 maanden - Baby 12 maanden - zitten - kruipen - liggen - rollen - staan - 1ste verjaardag - eerste verjaardag - babyfotograaf - baby's eerste jaar - eerste verjaardag - sittersessie - cakesmash - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter
 
 

Milestones

Alle mijlpalen in het 1ste jaar van je kleintje vastgelegd.
Een milestonesessie is een korte sessie van circa 40 minuten waarbij ik de bijzondere momenten / mijlpalen uit het eerste jaar van je baby vastleg.

Soms als vervolg op de newbornsessie en soms juist omdat er geen newbornsessie heeft plaatsgevonden.

De milestonesessies sluiten hier perfect op aan en zijn, wanneer je ook voor mij als zwangerschapsfotograaf of newbornfotograaf gekozen hebt in dezelfde vintage romantische stijl in pasteltinten als jullie van mij gewend zijn.
 
 

4 verschillende milestone momenten

• 4 maanden tummy time sessie, rond 4 maanden is je kindje in staat liggend op de vloer omhoog te kijken en deze pose even vast te houden, dit levert ontzettend leuke plaatjes op. Ik gebruik speciale technieken om van ieder kindje een unieke blik te krijgen die zo typisch is voor deze leeftijd waarbij ze de grote wereld vanaf een nieuw perspectief gaan ontdekken.

• 6 maanden sessie, je kindje kan nu zonder hulp rechtop zitten

• 9 maanden, je kindje kan nu kruipen

• 12 maanden, je kindje kan nu staan, misschien zelfs de eerste stapjes zetten.


 
 
 

Los of als pakket

Je kunt ervoor kiezen om een losse milestone fotosessie te reserveren maar je kunt er ook voor kiezen om alle milestones in een (scherpgeprijsd) pakket te kiezen met alle 4 de milestones.

Kies je voor het pakket, dan ontvang je na afloop van de 4 sessies een prachtig fotoalbum met een selectie van alle mijlpalen uit het eerste levensjaar !
 
 
 
 
 
 • Familieshoot Moeder en dochter Virginia en Veronica Bocelli in Forte dei Marmi
  Thank you so much, I love every single one. You really made my daughter a little princess! More, it is so evident how much she likes have you around taking pictures of her.  I realized only now how many pictures you made, with different outfits and situations. To remain calm and follow you in realizing all these, our daughter must really love you! This is for us a very precious gift and I particularly appreciate the pictures where we are together, which will allow me to keep a lovely moment of this time with my daughter! Kind regards Andrea & Veronica Bocelli
 • newbornsessie fotostudio Rotterdam, Brielle Zuid Holland, Delft, Zoetermeer, Woudenberg, Amersfoort,
  Photography with Love is echt een aanrader! Sabrina is een super lieve rustige vrouw die je baby op zijn gemak stelt! Ze neemt alle tijd voor jou en je kleintje, dit is super fijn om te zien! In haar studio heb je keuze uit de mooiste accessoires en kun je je kindje stijlen in alle kleurtjes die je maar wilt. Je wordt heel warm en hartelijk ontvangen en zelfs mijn vriend vond het enorm bijzonder om te zien hoe zij de newbornsessie  van onze dochter deed.
 • newbornfotosessie in Brielle

  In één woord Wow! Echt fantastische foto's!! Om verliefd op te worden. Sabrina is echt een kunstenaar.

  Ik heb eigenlijk geen woorden voor het prachtige pakket! Een FANTASTISCH fotoalbum, prachtige plaat voor aan de muur, een supermooie print en schattig bewaardoosje voor de usb stick en zelfs deze is ontzettend mooi en met oog voor detail. Alles heeft een mooi plekje in ons huis gekregen. Wij zijn zo blij met deze gezellige maar minstens zo professionele fotografe!

 • photography with love reviews
  Na de geboorte van ons zoontje zijn wij nadat we de foto's op instagram gezien hadden, bij Photography with Love terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Sabrina gaf tijdens het eerste gesprek een heel professionele indruk en was tijdens de fotoshoot zo enorm geduldig met ons mannetje. Wij waren best wel zenuwachtig, want dit is ons eerste kindje. Wij kwamen ook veel te laat op de afspraak omdat alles 's ochtends mis ging, maar Sabrina bleef heel begripvol en rustig en stelde ons kersverse ouders enorm op ons gemak. Dit heeft gezorgd voor prachtige foto’s en een mooie herinnering aan deze bijzondere periode. Wij wilden graag een heel groot fotoalbum en kozen voor een album een afwijkende maat inclusief een prachtige bewaarbox met daarin de naam van ons kleintje gegraveerd. Ook wilden we graag dat de box groot genoeg zou zijn voor uiteindelijk 2 albums zodat we na het eerste jaar beide albums in de de box kunnen bewaren. Alle wensen waren mogelijk. Het is nu een enorme blikvanger in ons huis.
 • Het begon allemaal met een newbornshoot die ik dolgraag wilden hebben voor de geboorte van mijn dochtertje. Uiteindelijk uitgekomen bij Photography With Love en wat ben ik daar ontzettend blij mee! Sinds een aantal jaar komen wij hier dan ook regelmatig voor verschillende shoots. Telkens weer met een geweldig eind resultaat! Sabrina denkt met je mee, heeft ongelooflijk veel leuke ideeën en kijkt vooral wat er bij het kindje/de persoon past. In de studio heb je keuze uit verschillende haarbandjes/kleertjes/mutsjes/kleedjes etc.! Telkens weer komen er mooie nieuwe spulletjes bij in de studio. Ook denkend aan prachtige achtergronden! Ik kan positieve dingen blijven schrijven, maar ik raad iedereen aan om zelf een fotoshoot te boeken en zelf te ondervinden wat een ongelooflijk leuke, lieve en professionele fotografe dit is!!!
 • Wij zijn ontzettend lief ontvangen bij beidde fotosessies. Sabrina is altijd behulpzaam, meedenkend en lief tijdens ons contact. De fotosessies verlopen altijd fijn. Ze maakt ons dochtertje aan het lachen en neemt haar tijd voor de foto’s. We zijn dankbaar dat we zo lieve en professionele fotografe hebben gevonden.
 • Op de 9 maanden beurs heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Sabrina. Haar prachtige stand trok meteen mijn aandacht, toen nog zwanger van mijn 5e kindje wist ik meteen zulke mooie foto’s die wil ik ook. Niet lang daarna heb ik samen met een van mijn dochters een zwangerschapssesie laten maken. En met vol trots kijk ik terug op mijn fotos zo blij ben ik ermee. Sabrina’s foto’s zou ik omschrijven als lief en romantisch en daarmee vind ik dat zij zich onderscheid van andere fotografen. Zelf kom ik uit Amsterdam dus erg vond ik het dan ook niet om naar haar fotostudio in Brielle toe te rijden. Na de geboorte van mijn jongste heb ik nog een newbornsessie laten maken met al mijn dochters en ook deze keer was ik weer blij verrast de ene foto nog mooier dan de andere ik kon dan ook moeilijk kiezen. Ook mijn dochters hadden enorm genoten. Dus nam ik het meeste uitgebreide Pakket met weer een prachtig album, schilderij op aluminium en alle foto’s op een USB in een prachtig doosje met een foto naar keuze. Ik kom vast en zeker nog eens terug met mijn gezin:)
 • Sabrina maakt prachtige foto's, zo puur als dat je kind ook echt is. Ze. is lief, geduldig, creatief en professioneel. Wij zijn fan.
 • Een paar weken geleden deed Jesselyn een shoot bij de super lieve en gezellige fotografe Sabrina Serraarens. Ze maakte zowel binnen als buiten foto's van Jess en ik ben echt superblij met het resultaat waarvan dit pas een voorproefje is. Ze heeft zoveel mooie foto's gemaakt dat ik bijna niet kan kiezen. Jessy is heel puur vastgelegd, echt super mooi gemaakt! Wil jij mooie foto's van je kind dan beveel ik deze lieve, relaxte, professionele en creatieve dame echt aan! Ze heeft een mooie fotostudio met verschillende thema's, super gave achtergronden en de allermooiste jurkjes, pettiskirts, pompers enz. om te dragen. Sabrina nogmaals heel erg bedankt!
 • Vorige week hebben Mason en ik een super leuke Mummy en zoon fotoshoot met Sabrina gehad. Ik heb net de foto's ontvangen - wat een prachtige foto's waar ik levenslang met veel plezier op kan terugkijken! Dankjewel Sabrina! Voor alle moeders met een newborn/kind - zij is de familie fotograaf voor jou! Sabrina is fantastisch! Geduldig en lief en met veel oog voor detail.
 • Ik was op zoek naar een unieke fotoshoot. Geen standaard witte wand en standaard poses en versieringen die je overal op internet ziet, De cakemash bij Sabrina was precies wat ik zocht!! Origineel, uniek, kleurrijk en de mogelijkheid om samen te brainstormen over de setting. De resultaten zijn precies wat ik had gehoopt. Geen gemaakte glimlach, maar oprechte uitdrukkingen vastleggen. Van verbaasde blikken naar veel plezier tijdens het 'smashen' van de taart. Het spetteren in het badje was één groot feest, een mooie afsluiter van een fantastische shoot! Voor mensen die 'anders dan standaard' willen is dit de perfecte fotograaf!
 
 

Ze zijn maar heel kort, zo klein!