Mika Newborn

milestonesessie 9 maanden
Milestonesessies
03/03/2020
moederdagfoto
Voorjaarssessie als moederdag cadeau
10/03/2020
new born sessie rotterdam

Een aantal maanden geleden werd ik benaderd door de Mama van Luca en Sasha. Ze was in verwachting van haar 3e kindje en na eerdere foto’s die ik van dit prachtige gezin mocht maken was het bijna als vanzelfsprekend dat ze ook deze baby graag wilden laten vastleggen met een newbornsessie in de studio. Ik word er altijd een beetje stil van. Humble noemen ze dat geloof ik in het Engels.

En zo geschiedde het dat Mika vergezeld door zijn papa, mama, grote broer en grote zus naar de studio kwam voor zijn eerste fotoshoot. Een prachtige baby van 6 daagjes oud, omdat het wel zo leuk was dat zijn grote broer ook mee kon naar de fotosessie. Sasha die ik voor het laatst had gezien tijdes haar cakesmash was inmiddels een echte dame van 3 jaar, zo’n soort ‘Annie’ die honderduit sprak, dol enthousiast was en op slag verliefd op was op de collectie jurken die in de studio hangen. Het enige dat miste waren de rode krullen. Ze kletste letterlijk de oren van mijn hoofd en stelde meer vragen dan ik in al die jaren bij elkaar had gehad. Echt te schattig gewoon. Maar goed, uiteindelijk ging het die dag om Mika.

Newbornsessie in de studio

Mika was aanvankelijk klaarwakker, maar liet zich gewillig in allerlei poses leggen. Samen met zijn broer en zus die beiden zichtbaar ontzettend trots zijn, was deze newbornsessie ook voor mij echt een feestje. Luca en Sasha kregen er geen genoeg van om met hun nieuwe broertje te kroelen. Ik weet zeker dat Sasha zich met al haar enthousiasme zal ontpoppen als een goede surrogaatmoeder

Tijdens het bespreken van de wensen was duidelijk dat de voorkeur uitging naar veel groen. Dat kwam goed uit met mijn nieuwe achtergrond en het voorjaarsdecor. Hier dus de preview van Mika’s newbornsessie in de studio in Brielle nabij Rotterdam.

newbornsessie in de studio nabij Rotterdam
Gezinsfotosessie newbornfotosessie in de studio met grote broer en zus
newbornsessie in de studio
newbornsessie in de studio
Beste gezinsfotograaf rotterdam
newbornsessie in de studio
newbornsessie met grote broer en zus
newbornsessie in de studio in Rotterdam in het groen
Beste newbornfotograaf Rotterdam
newbornsessie in de studio in Rotterdam
newbornsessie in de studio
newbornsessie in de studio

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.