~Mette~ Cakesmash

~Charissa & Ravi~
12/09/2019
baby bleu elephant Cakesmash photography with Love Sabrina Serraarens Fotograaf rotterdam
~Samuel~ Cakesmash
01/10/2019
1ste verjaardag thema Cakesmash Photography with Love Fotograaf Rotterdam Sabrina Serraarens

Mette is 1 jaar, wat een mijlpaal! En wat is het cliché, maar wat is dat jaar snel gegaan. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ze de allereerste keer met haar papa en mama naar de studio kwam voor haar newbornsessie, precies een jaar geleden.

Het afgelopen jaar mocht ik al met 4, 7 en 9 maanden de milestones vastleggen zodat ik Mettes ontwikkeling van newborn tot nu heb mogen volgen en heb gezien hoe ze zich heeft ontpopt tot een pittige dame met een eigen willetje.

Het thema voor haar cakesmash was niet moeilijk, Mette is namelijk bijna gelijktijdig geboren met de 3 leeuwtjes in Diergaarde Blijdorp en 1 van de leeuwtjes is zelfs naar Mette vernoemd. Hoe bijzonder is dat! Het thema voor de cakesmash werd dus zonder enige twijfel leeuwtjes. Tezamen met een giraffe op de taart die ook op haar geboortekaartje stond, ofwel het thema was op haar iniminie lijfje geschreven. En Mette, die vond het wel een beetje gek zo’n taart voor haar alleen. Wat een enorm leuke sessie!

Heb je ook interesse in een signature cakesmash voor een onvergetelijke 1ste verjaardagssessie reserveer je plekje dan zo’n 6 weken tevoren.

Liefs, Sabrina