~Maya~ Cakesmash

~Gein Konijn & Vaya~
09/10/2019
Cakesmash met bloemen en bijtjes photography with love fotograaf rotterdam
~Layla~ Cakesmash
13/10/2019
cakesmash geel vlinders bloemen sabrina Serraarens photography with love

Maya heeft deelgenomen aan het milestoneplan, ontzettend leuk want hierdoor heb ik alle mijlpalen uit haar 1ste jaar mogen vastleggen. Met 4 maanden liggend op haar buikje en hoofdje omhoog, met 6 maanden zelfstandig zitten, 9 maanden kruipen en nu met 12 maanden staan en haar allereerste verjaardagsshoot.

De mama van Maya houdt van geel, in iedere sessie hebben we deze kleur laten terugkomen. Ontzettend gaaf wanneer straks het prachtige 1ste jaars fotoalbum klaar is. Een uniek item om een mooi plekje te geven en telkens weer te pakken om deze mooie momenten her te beleven.

Met 3 vrouw sterk kwam Maya deze ochtend naar de studio. De weken hiervoor hadden we meermaals contact gehad en de oma van Maya zou een outfit voor haar ontwerpen. En wat voor outfit!!! Ik was helemaal in de wolken toen ik de geweldige creaties zag die speciaal voor deze kleine prinses door haar oma gemaakt waren. Een stralende feestjurk en een elfenpakje met vleugels en een kroon. Oh wat kan ik blij worden wanneer klanten echt meedenken en met een geweldig resultaat komen.

De sessie dus, in geel met een backdrop die de mama van Maya al de 1ste sessie had uitgekozen. Een taart met vlinders en bloemen en een vrolijke baby waren alle ingrediënten die deze cakesmash nodig had.

Een voorbeeldige sessie, neem hier een kijkje.

Cakesmash bloemen geel vlinders elfje photography with love sabrina Serraarens

Ook een magische cakesmash reserveren? http://www.photographywithlove.nl