~Loua~ newborn

Cakesmash met bloemen en bijtjes photography with love fotograaf rotterdam
~Layla~ Cakesmash
13/10/2019
~Janneke~ zwangerschapssessie
22/10/2019

Enkel een paar daagjes geleden werd ik benaderd door de mama van Loua met de vraag of ik nog een plekje had voor een newbornsessie. Haar baby was al geboren en de fotograaf waar ze aanvankelijk gereserveerd had liet het afweten. Gelukkig was Loua’s mama flexibel en konden we de sessie inplannen. Ditmaal lekker dichtbij, uit Brielle, mocht ik dus een prachtig klein meisje verwelkomen. Samen met haar grote broer Nino, die zijn kleine zusje liever thuis had achtergelaten.

De trotse ouders hoopten op een gezinsfoto en als het zou lukken een foto van de kindjes samen. Nino vond het echt heel stom en had alleen maar oog voor de traktor die hij had meegenomen. Voor iedereen die al eens in de studio is geweest, weet dat er een prachtige oranje traktor staat voor kindjes om mee te spelen. Nino en ik werden dus vriendjes! Nadat we enkele foto’s hadden gemaakt samen met zijn traktor en een koekje beloofd hadden mocht ook zijn kleine zusje even bij hem liggen. Missie 1 was geslaagd.

Ook tijdens de gezinsfoto werkte Nino met de belofte dat hij ‘s middags naar de speeltuin zou gaan gewillig mee. Missie 2 was ook geslaagd en Nino mocht lekker weer met zijn papa mee naar huis.

Loua heeft van dit alles niets gemerkt. Slapend en sereen is ze de studio ingekomen en zo is ze 2 uur later ook weer met haar papa en mama meegegaan. In diepe slaap mochten we haar poseren en haar mama keek verliefd toe. Inmiddels hebben de papa en mama van Loua haar foto’s al mogen bewonderen en mag ik een prachtig album voor hun samenstellen dat een mooi plekje zal krijgen in de kast. Een ontzettend mooie herinnering aan dit bijzondere moment uit hun leven. Wat zijn ze blij en dankbaar en dat, dat maakt mij dan weer heel dankbaar.

Natuurlijk wil ik de foto’s van Loua ook met jullie delen. Is ze niet beeldschoon?

Wil jij ook een mooie herinnering aan de eerste dagen van jullie kleintje, reserveer je plekje dan al tijdens je zwangerschap om teleurstellingen te voorkomen. Reserveer hier http://www.photographywithlove.nl/reserveren

newbornsessie photography with love Sabrina Serraarens Rotterdam, Brielle, zuid holland