~Lora Lou~ Cakesmash

~Janneke~ zwangerschapssessie
22/10/2019
zeemeerminnen cakesmash
~Quinn~ Cakesmash
26/10/2019
cakesmash 1 jaar sabrina Serraarens photography with love 1

Hoe snel een 1ste jaar gaat, bleek ook nu wel weer toen ik een berichtje ontving van de mama van Lora Lou die een reservering wilde maken voor de cakesmash van haar kleine meid. Het voelde echt als slechts een paar maanden geleden dat ik Lora Lou als newborn ontving, maar dat was bedrog want ze is nu toch echt bijna 1 jaar. Een schattig meisje met een duidelijk eigen willetje dat wat tijd nodig had om te wennen aan haar nieuwe omgeving.

Het thema was blauw met sneeuw, zilver en ijsberen. Ontzettend leuk om nu eens geen roze cakesmash te verzorgen, zeker met die prachtige blauwe oogjes. De cake op zich was geen groot succes, voorzichtig werden er een paar hapjes gesnoept, maar echt plakkerige vingers zat deze ijsprinses niet op te wachten. Gelukkig was spetteren in het badje ontzettend leuk! Neem hier een kijkje naar de preview van deze ontzettend leuke cakesmash van Lora Lou.

In mijn fotostudio verzorg ik een magische beleving voor de cakesmash van jullie kleintje. In een thema of kleur dat jullie zelf gekozen hebben maken we een prachtige herinnering aan dit mooie moment. Wil jij dit ook door mij laten vastleggen? Reserveer je plekje dan zo’n 4-6 weken tevoren.

www.photographywithlove.nl of sabrina@photographywithlove.nl