~Sebastiaan~ Cakesmash

cakesmash photography with love sabrina serraarens 1ste verjaardag
~Flint~ cakesmash
13/06/2019
newbornshoot photography with love golden digital sabrina serraarens fotograaf rotterdam
~Jaxx~ Newborn
18/06/2019
land of nod cakesmash photography with love walvissen boten 1 jaar

Het magische decor van het Land of Nod is één van de meest populaire backdrops uit de collectie van Photography with Love. In prachtige blauwtinten, met een walvis, zeemeerminnen en piratenschip, allemaal elementen uit het verhaal van Peter Pan.

Land of Nod

De weemoed die je kunt voelen wanneer de 1ste verjaardag van je kleintje nadert. Met de eerste verjaardag is er abrupt en definitief einde gekomen aan de babytijd. Vanaf dan is je kleintje een dreumes. Het gevoel ‘blijf nog maar even klein’ dat je wilt vasthouden. Met deze gedachte is dit thema ontworpen. Helemaal perfect voor milestones en de cakesmash.

Geen baby meer

De eerste keer dat ik Sebastiaan mocht fotograferen was toen hij 8 daagjes oud was. Extra leuk natuurlijk wanneer je als fotograaf dan ook de mijlpalen en de eerste verjaardag mag vastleggen. Het magische decor van het Land of Nod was de perfecte backdrop voor zijn cakesmash.

Wil jij ook een magische eerste verjaardag voor je kleintje. Een uitgebreide foto sessie waarbij jullie kleintje het middelpunt is. De sessie bestaat uit 3 onderdelen. We starten met een Portet gedeelte in een neutraal decor of het seizoensdecor. Daarna gaan we cakesmashen in een decor dat jullie tevoren gekozen hebben. Dit kan een van de bestaande luxe achtergronden zijn uit het lookbook die je ontvangt bij je reservering, of we creëren samen een thema afgestemd op jullie wensen. 

Meer informatie vind je op website https://photographywithlove.nl/ maar je kunt ook altijd mailen sabrina@photographywithlove.nl of bellen 085 201 1985

Ik adviseer je graag en leg met groot plezier deze bijzondere mijlpaal voor jullie vast.

Veel liefs, Sabrina