fotoshoot zwangerschap Rotterdam
Zwangerschapsshoot in Rotterdam
09/11/2020
CAKE SMASH FOTOSHOOT
Cake Smash Fotoshoot
18/11/2020
kerstspecial fotoshoot kerstminisessie Rotterdam fotoshoot fotosessie gezinsshoot kerstmis
 

Kerstspecial Winterwonderland

 
 
Het heeft gesneeuwd, wat een plezier! De allergaafste kerstspecial boek je dit jaar bij Fine Art Fotostudio Photography with Love in Brielle nabij Rotterdam. De leukste kerstshoot in een winterwonderland met echte sneeuw en bomen. Groot feest voor jong en oud. Of het nu gaat om vernieuwde portretfoto's van de kids of een mooie gezinsfoto die je ook kunt gebruiken als kerstkaart of als kerstcadeau, hier ben je aan het juiste adres. Crème en wit tinten, besneeuwde boompjes, heel veel lichtjes een beetje glitter en glamour en tot slot magie en heel veel plezier.
 
 

Kerstfotoshoot

Daley, July & Vinnie vonden de kerststoot groot feest. Oké, heel eerlijk, Vinnie iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken, zeker niet toen bleek dat het zelfs gelukt was om een foto te maken met alle drie de kindjes terwijl hij echt geen zin had...

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar wat een feestje voor mij om kindjes te zien opgroeien. De allereerste keer was tijdens de newbornsessie van July en kijk eens hoe ze gegroeid zijn. Bijna 4 geleden voor het eerst en nog een kindje verder mocht ik dus ook dit jaar deze geweldige kerstreportage maken.

Ik hoop dat jij op het lijstje staat voor een kerstkaart, want ik kan je verklappen, die is natuurlijk fantastisch dit jaar.

Er zijn nog een paar plekjes vrij, reserveer dus snel als je ook zulke geweldige kerstfoto's wilt.
 
 

Winterwonderland

€ 125,00 per huishouden (maximaal 2 volwassenen)

Een magische fotoshoot voor het hele gezin!

Jurkjes zoals op de foto zijn beschikbaar tijdens de shoot. Geschikt voor meisjes tot en met 12 jaar.

Winterwonderland vind plaats van 1 november tot en met 22 november op een geselecteerd aantal dagen. Het gaat hard met aanvragen en sommige plekjes zijn al vol dus weer er snel bij. Reserveringen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst en dienen vooraf afgerekend te worden.

Wat houdt het in:

2 Prachtige Prints met de mogelijkheid tot uitbreiden
Van 1 tot en met 22 november 2020
 
 
 
 
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.