~Julian~ Newbornreportage

cakesmash photography with love fotograaf Rotterdam Brielle Sabrina Serraarens
~Sanne~ Dreamcatcher Cakesmash
29/08/2019
newbornreportage photography with love Sabrina Serraarens fotograaf Brielle Rotterdam
~Nisa Jaxx~ newbornreportage
31/08/2019
newbornsessie photography with love Sabrina Serraarens Brielle

Vorige week donderdag, terwijl het overgrote deel van Zuid Holland nog op het strand lag was het voor mij na mijn vakantie toch echt weer tijd om aan de slag te gaan. Nu heb ik enorm veel plezier in mijn werk, dus was het geen enkele opgave om lieve kleine mensjes te fotograferen.

Lieve kleine Julian, samen met zijn Marly en natuurlijk zijn mama en papa naar de daglichtstudio in Brielle voor zijn Newbornshoot. Julian was nog maar 12 daagjes jong, maar al een flinke kerel. Wat een heerlijk, liefdevol en vooral ook gezellig gezin. Ik had Anna en Markus ontmoet op de negenmaandenbeurs in februari en vooral Markus wilde heel graag de newbornsessie vastleggen. Nu was het eindelijk zo ver.

GROTE ZUS

Als er een grote broer of zus meekomt naar een newbornreportage dan geef ik deze meteen extra aandacht. Want wat is hun wereldje in korte tijd voor hen veranderd! Met een klein kindje extra in huis is er vaak heel veel visite, een kraamhulp, een nieuwe rol in het gezin als “grote broer of zus” en niet onbelangrijk…. Ineens moeten ze de aandacht delen.

Met dit in gedachte start ik de newbornsessie altijd met een poging om de kindjes samen op de foto te krijgen, maar ook dat we het zo leuk mogelijk maken voor Marly. Zo ligt er speelgoed, knuffeltjes, er kan televisie gekeken worden en er zijn koekjes als beloning als je het heel goed doet. Marly was ontzettend zorgzaam en trots op haar broertje en liet zich gewillig poseren.

TROTS

Zowel Marly als kleine Julian deden het geweldig tijdens de reportage! Marly kreeg er uiteindelijk geen genoeg van. Ook samen met papa en mama was een groot feest in de jurk die ze zelf had uitgekozen en deel uitmaakt van de studiocollectie. Het resultaat; een mooie galerij met newbornfoto’s voor de ouders om uit te kiezen en een mooi album om aan vrienden en familie te laten zien en te bewaren voor later als herinnering aan dit bijzondere moment.