~Jax~ Newbornsessie

gezinsreportage photography with love Sabrina Serraarens fotograaf rotterdam
~Familiesessie~
04/09/2019
familiesessie in het bos
~Heavenly, Shaylane & Tim~ gezinsreportage
06/09/2019
newbornsessie 2 papa's photography with love Sabrina Serraarens fotograaf rotterdam

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Wouter, hij en zijn man zouden binnenkort een zoontje krijgen. Zij hadden mijn foto’s gezien op de negenmaandenbeurs waar ik in februari van dit jaar stond en wilden ontzettend graag de newbornsessie reserveren. 20 augustus, 2 dagen na de uitgerekende datum ontving ik het bericht dat hun langverwachte wens in vervulling is gegaan met de komst van zoontje Jax.

Zo kwam het dat ik een aantal dagen later maar liefst 4 mannen, nou ja, eigenlijk 3,5 mocht verwelkomen. Jax kwam uit Utrecht samen met zijn papa’s Wouter en Ricardo en ook zijn oom naar de studio. Want deze wilde dit bijzondere moment niet missen! Best een bijzondere situatie, want mannen onder de 18 jaar zijn best schaars in de studio. Jax bleek een prachtig mannetje, heel vredig lag hij in zijn maxi Cosi te slapen. Hoewel ik al eerder twee mama’s in de studio had mogen verwelkomen waren twee papa’s nieuw en ik moet bekennen dat het een heel bijzondere ervaring was. Heel openhartig vertelden Ricardo en Wouter over hun wens voor een kindje, hoe zij de droom bijna hadden opgegeven, maar deze nu toch in vervulling was gegaan. Hoe gelukkig ze zijn hoefden ze mij niet te vertellen, de liefde die zij voor elkaar hebben was voelbaar.

Ik maak enorm veel kersverse ouders mee, soms nog wat onwennig, maar het was bewonderenswaardig om te zien hoe vertrouwd en geroutineerd beide papa’s hun zoontje verzorgden en met hem kroelden. Adembenemend keken de drie heren toe hoe kleine Jax geposeerd werd. Het was een enorm ontspannen ochtend en ik heb met bewondering gekeken hoeveel liefde er heerst voor Jax, en voor elkaar. Soms komen dromen uit!

Lieve Wouter en Ricardo, wat zijn jullie een prachtig gezin! Zoals beloofd zend ik jullie de preview van jullie beeldschone zoon toe.

Tot snel bij de presentatie van de foto’s.

Liefs, Sabrina