Fotoshoot & Corona

zelf zwangerschapsfoto's maken
De mooiste DIY Zwangerschapsfoto’s
28/03/2020
sabrina serraarens photography with love gezinsfotosessie outdoor in het bos
Gezinsfotoshoot in Rotterdam bij Photography with Love
20/04/2020
sabrina serraarens het gezicht achter photography with love

Gevolgen Corona op mijn fotoshoot?

Als ik ’s ochtends wakker wordt, staan de bloesembomen in de tuin in bloei en hoor ik de vogeltjes fluiten. Je zou toch zomaar kunnen denken dat er een mooie dag op ons wacht. Maar niets is minder waar. We leven in een enorm onzekere tijd, een soort horrorfilm waarin de beland zijn. Geen nachtmerrie waarvan je wakker wordt, maar de realiteit. Lees hier de gevolgen corona op mijn fotoshoot?

Misschien ben je in verwachting en word je zwangerschap overschaduwd door angst en onzekerheid. Misschien hebben jullie een ander bijzonder moment in de familie en kun je dit nu niet vieren. Er is heel veel onzekerheid over ontzettend veel dingen.

sabrina Serraarens photography with love gezinsfotosessie outdoor in het graanveld

Door het Coronavirus zijn er veel dingen veranderd. Wat niet veranderd is, is de service en professionaliteit die je van Photography with Love gewend bent. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen welke door het RIVM worden voorgeschreven. De komende weken zullen we ons dan ook richten op zwangerschapsshoots, (oudere) kinderen en gezinsfoto’s. Natuurlijk, het is even slikken als je gehoopt had op een newbornsessie, maar weet je dat ik ook prachtige foto’s kan maken van jouw baby als het wat ouder is. De leukste foto’s rondom de verschillende thema’s zullen komende weken gepost worden! Ook komen er een aantal leuke winacties voorbij.

Hou onze social media dus in de gaten!

Wat is er niet toegestaan en vooral wat is wel toegestaan?

🚫 Newbornsessie
Dit omdat dit niet mogelijk is om mij te houden aan de richtlijn van 1,5 meter afstand houden. Veiligheid staat voorop en het poseren van een newborn vergt kennis en ervaring. Dit is niet mogelijk op afstand.

🚫 In de studio ontvang ik niet meer dan 2 personen. Dit om de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen.

✅ Portretten studio of locatie.
Dit omdat hierbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

✅ Zwangerschap studio of locatie.
Dit omdat hierbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

✅ Familie reportage
Dit omdat hierbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

✅ Cakesmash
Hierbij wordt wel assistentie verlangd van de aanwezige ouder

✅ Gezinsreportage op locatie
Dit omdat dit is toegestaan. Graag bezoek ik dan wel een rustige plek op waar niet al te veel mensen zijn, of plan dit op een rustiger tijdstip.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat de studio schoon is, na elk bezoek zal ik de studio grondig desinfecteren. Sessies worden ruim ingepland zodat klanten elkaar niet tegenkomen.

Sabrina serraarens photography with Love baby 1 jaar lion king cakesmash

Wat betekent dit als je al een fotosessie gereserveerd hebt?

Heb je een fotosessie gereserveerd Photography with Love dan zijn er 3 mogelijkheden:

  1. De fotosessie gaat door omdat gewerkt wordt volgens de richtlijnen van het RIVM en hierdoor veilig en verantwoord is.
  2. Ben je verkouden, heb je keelpijn of koorts dan verplaatsen we de sessie kosteloos.
  3. Wil je de sessie op dit moment toch liever verplaatsen ontvang je een tegoedbon voor je aanbetaling die je binnen een jaar in kunt leveren voor een fotosessie of product naar keuze.


Ben jij of een van je gezinsleden verkouden, heeft iemand koorts of hoest er iemand binnen het gezin dan zullen we de afspraak verplaatsen naar een ander moment. 

De gevolgen van corona op je fotoshoot zijn te overzien. Dus of je nu kiest voor een familiefotoshoot, gezinsfotoshoot of alleen foto’s van de kinderen. Bij Photography with Love ben je aan het juiste adres om geheel volgens de richtlijnen van het RIVM veilig de mooiste momenten voor altijd vast te laten leggen.

Because every picture tells a story

zwangerschapssessie photography with love sabrina serraarens outdoor in het bos op de heide

Na je reservering ontvang je aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie, met hierin kledingtips en andere dingen om rekening mee te houden. 

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb je nog vragen, bel of mail me gerust. Wil je meer foto’s zien klik dan  hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Deze blog zal naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen worden aangepast.

Liefs, Sabrina