Newbornfotografie - cakesmash - zwangerschapsfoto's - gezinsfoto's - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Rotterdam - Brielle Breda - Capelle aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel - Antwerpen - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs -Rotterdam Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Leiden - Den Haag - Delft Katwijk aan Zee - Noordwijk aan Zee - Zoetermeer - Wateringen - Cakesmash - Milestones - Gezinsfoto
 
 

Familiefotosessie


Vintage, dromerige en ongedwongen gezinsfoto's

Gezinsfotograaf in Rotterdam, Den Haag, Brielle, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Hendrik Ido Ambacht, Capelle aan den Yssel, Leiden, Zuid Holland.


Enorm leuk dat je geïnteresseerd bent in een familiefotosessie. Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn de meest waardevolle zijn op je boekenplank over 25 jaar. Spontane, perfect gestylde foto’s met een touch of glamour in die bekende dromerige sfeer die je van Photography with Love gewend bent. Als gezinsfotograaf vind ik niks leuker dan jullie mooie foto's te geven met al je dierbaren om je heen. Tevoren bespreken we jullie wensen, geef ik advies over kleding en kun je aangeven welke sfeer jullie graag willen.

 
 

Ongedwongen spontane gezinsfoto's

Laten we eerlijk zijn, het is soms best een uitdaging om jullie gezin (compleet) mooi op de foto te krijgen.

Een gezinsfotoreportage met je gezin kan dan al heel snel een vervelend moment worden.
Maar niet bij Photography with Love, want ik zorg ervoor dat het voor iedereen een leuke en ongedwongen ervaring is.

Met mijn trucjes, geluidjes en andere gekkigheid weet ik jullie op de juiste wijze vast te leggen.

Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wilt zien in deze foto's.
 
 


Locaties voor een gezinsfotosessie


Wat is het toch heerlijk om buiten deze foto's te laten maken. Tijdens een ontspannen wandeling met leuke "spelletjes" staat de liefde en connectie binnen jullie gezin centraal. Kleine aanrakingen, lekker knuffelen... Zeker met kinderen heeft het mijn voorkeur om lekker ongedwongen het bos of het strand op te zoeken, beide op een steenworp vanaf de studio. Een gezinsfotoreportage met het hele gezin, als een gezellig uitstapje, op de meest prachtige exclusieve locatie's in de regio Voorne Putten en kan het gehele jaar gereserveerd worden.

Seizoensafhankelijk kan de gezinsfotoshoot ook gereserveerd worden in de prachtige bloemenvelden en korenvelden. Tevens blijven de locaties steeds vernieuwen. Al de locaties vinden plaats in de regio Voorne Putten.

 
 

Let's make some fun

Kinderen zijn kinderen... Er zit geen knopje op voor een spontane lach of een dikke knuffel. Soms hebben ze er gewoon even geen zin in, dat mag!

We proberen tijdens de shoot te werken met een positieve benadering. We belonen goed gedrag met complimentjes en knuffels.

Wees erop voorbereid om leuke dingen te doen, zoals dansen, zingen, springen, rennen, draaien en nog veel meer!
 
 

Liefdevol, spontaan en persoonlijk.

De emoties tussen ouder en kind, een fantastisch moment om vast te leggen. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie ervaring van begin tot einde een belevenis is.
Ik kijk ernaar uit jullie te verwelkomen. Een waardevolle herinnering aan nu!


Zodra je reserveert ontvang je aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie, met hierin kledingtips en andere dingen om rekening mee te houden.
 
 

Because every picture tell's a story

-Let me tell yours-
 
 

Fotoalbum

Bij je fotoshoot ontvang je een prachtig fotoalbum met al jullie dierbaarste foto's. Een echt pronkstuk dat je het liefste aan iedereen laat zien. Een daarnaast ook mooi plekje in huis geeft.
Tijdens de presentatie van de foto's kiezen jullie de foto's voor in het album. Vervolgens bepalen we samen de kleur voor de cover en indien gewenst de indeling zodat jij en wellicht vele generaties na jou nog kunnen genieten van dit mooie boek.
 
 

Wat trek je aan?

Een van de grootste stressfactoren, wat trek je aan! Ten eerste welke stijl vind je leuk? Maar ook, zorg dat je jezelf kunt zijn. Als je je niet fijn voelt in je gekozen outfit zie je dat terug op je foto's. ​
Ten tweede zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden voor de allermooiste foto's. Natuurlijke kleuren zijn altijd érg mooi buiten. Dat kan olijfgroen, okergeel, grijs, ecru, wit, blauw zijn of wat jullie maar mooi vinden. ​

Is het koud buiten? Kinderen kunnen soms verdwijnen in hun dikke winterjassen. Trek thermo-ondergoed aan en veel laagjes. Dan is een jas vaak niet eens nodig. Met een mooie gebreide trui, leuke sjaal en muts is dit prachtig! Ik heb heel veel leuke mutsjes die ik kan meenemen als je wilt. Geef dit gewoon even aan.
Ook als je gebruik zou willen maken van kleding uit de collectie van Photography with Love. Er zijn outfits voor verschillende leeftijden zowel voor jongens als meisjes. Vraag me gerust naar de mogelijkheden. Ik beschik over een luxe designercollectie variërend van prachtige jurken voor meisjes tot stoere outfits voor jongens en alles daar tussenin. ​

Heb je twijfels? Kun je toch niet kiezen uit je kledinggarderobe? Download dan hier de stylegids met tips, advies en voorbeelden. Je mag ook altijd even met me overleggen of foto's sturen van outfits waar je tussen twijfelt. Misschien kan ik je helpen.

 
 

Jullie zijn bijzonder


Stuk voor stuk prachtige en unieke momenten om vast te leggen! Momenten om niet te vergeten. Zeg nu zelf, zulke spontane foto's verdient toch ieder gezin.
 
 
Ben je inmiddels overtuigd en wil je reserveren?
Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang.
 
 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?