Ervaren Newborn Fotograaf

tips voor een succesvolle new
Zwangerschap Fotoshoot
06/04/2021
Sabrina serrraarens foto's maken
Waarom foto’s maken
01/05/2021
babysessie fotograaf rotterdam
 

Ervaren Newborn Fotograaf

 
 
Geeuw.....! Dat was deze newborn shoot allesbehalve! Maar wat een prachtige galerij mag ik straks aan de ouders laten zien. Kleine Luca was volgens zijn papa en mama vrij onrustig, maar hij was niet bestand tegen de warmte van mijn kacheltje en eenmaal ingebakerd viel hij heerlijk in slaap. Als ervaren newborn fotograaf zorg ik er altijd voor dat het in de studio behaaglijk warm is. Kleintjes kunnen namelijk nog niet zelf hun temperatuur regelen. Ik ben gewend om mij ten alle tijde aan te passen aan het ritme van de baby. Rust en veiligheid staan altijd centraal. Heerlijk ontspannen kun je plaatsnemen in een lekkere fauteuil en genieten van de mooie beelden die ik voor je vastleg.
 
 

Newborn Shoot

Zoals je ziet voelde Luca zich comfortabel en behaaglijk in zijn wrap. Hij lag als een prinsje te slapen. Doordat hij zo lekker ontspannen was kon ik hem in verschillende posities leggen en sliep hij gewoon lekker verder.

Ik vind het belangrijk dat de baby zo min mogelijk 'gestoord' wordt tijdens de fotosessie en eigenlijk niet merkt dat hij of zij de ster van de dag is.
 
 

Tushi Pose

Ik vraag ouders altijd wat de kleine fijn vindt, ligt de newborn graag op zijn buik? Dan begin ik met de sushi pose. Een van mijn favoriete shots! Met de billen omhoog en een mooi ontspannen handje onder het gezichtje, met mutsje, zonder mutsje, met wrap, zonder wrap. Soms ben ik wel tot 20 minuten beter om een pose te perfectioneren. Ouders vinden dat heel leuk om te zien. Ik vertel hen ook altijd dat ik heel pietluttig ben dus heel graag mijn aandacht geef aan deze kleine details. Aanvankelijk zien ze het verschil niet, totdat de kleine mijn inziens perfect ligt. Met een ontspannen handje dus, beide voetjes zichtbaar en het elleboogje in contact met het knietje.

 
 

Kleuren

Voorafgaand aan een newbornsessie bespreek ik altijd welke kleuren de ouders mooi vinden. Willen de ouders uiteindelijk een mooi portret ophangen in de woonkamer, de babykamer of misschien wel in de gang. Met welke kleuren moeten we dan rekening houden?! Zo denken we tevoren al na over een prachtig kunstwerk dat straks een mooie plekje kan krijgen bij jullie thuis.

Hoe gaaf is het om hier straks jarenlang telkens weer met een fijne herinnering naar te kijken!
 
 

Het belangrijkst

Tijdens de sessie streef ik altijd naar een zachte, romantische sfeer die matcht bij een pasgeboren baby! De focus ligt op de baby en de band tussen de baby en de ouders en/of oudere broertjes of zusjes. In lichte, frisse, tijdloze tinten zodat je foto's altijd mooi blijven.
 
 
 
 

Heb jij na het lezen van deze blog vragen, ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Of denk je; deze prachtige tijdloze foto's wil ik ook van mijn pasgeboren kindje!
Meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Het is altijd mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen en zelfs om een afspraak in te plannen zodat je inspiratie op kunt doen.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.