De laatste newborn van het jaar

baby 8 dagen oud photography with love babyfotograaf rotterdam
Newborn met grote zus uit Den Haag
21/12/2019
candyland cakesmash
Candyland Cakesmash in Rotterdam
30/12/2019
newbornsessie fotograaf rotterdam

Een newbornshoot met eigen accessoires, de allerlaatste sessie van dit jaar mocht ik afgelopen week vastleggen. Newborn Jethro kwam samen met zijn kersverse papa en mama Eline & Niels naar de studio voor zijn eerste fotoshoot.

Wat een prachtig mannetje, nadat hij zijn buikje bol had gedronken liet hij zich gewillig in alle mandjes, kleedjes en kleertjes leggen om zo een mooie reportage voor zijn ouders te maken.

Rammelaar & Speeldoosje

Ontzettend leuk was dat we de rammelaar van zijn papa en speeldoosje van zijn mama gebruikt hebben tijdens de shoot, dit maakt het toch altijd extra persoonlijk en bijzonder. Stel je voor dat Jethro ooit zelf kindjes krijgt en dan weer diezelfde rammelaar en speeldoosje geeft aan zijn kindje.

Allereerste kerstmis

Natuurlijk hebben we ook een mooie kerstfoto gemaakt, want je allereerste kerstmis is er een om in het plakboek te bewaren.

Een newbornshoot met eigen accessoires

De mama en papa van Jethro kozen voor een speeldoosje en een rammelaar, maar misschien heb jij wel een doopjurk, een mutsje of gehaakte slofjes die ooit nog eens door je overgrootoma zijn gemaakt. Neem ze gerust mee naar de fotosessie. Zo wordt jullie fotosessie nog persoonlijker.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.