Gein Konijn Hartjesballon Cakesmash

candyland cakesmash
Candyland Cakesmash in Rotterdam
30/12/2019
1ste verjaardag jongen fotoshoot
Never Grow Up cakesmash uit Rotterdam
06/01/2020
spettersessie Cakesmash fotograaf Brielle

Een Gein Konijn Cakesmash. In de voorbespreking om het thema te bepalen gaf de mama van Julia aan dat Julia een stoer meisje is. Ze vond ‘ik vind je lief’ van Gein Konijn erg leuk, maar te roze. Ik kreeg een paar foto’s van Julia toegestuurd wat het soms best wel makkelijker maakt om kleuren te bepalen. Ik vroeg haar wat ze vond van ‘hartjesballon’. Met turqouise en blauwe tinten, maar toch met hartjes vond ik deze backdrop een perfecte match. En zo kwam het dat Julia in een decor belandde samen met Gein Konijn.

Designer kledingcollectie

Het jurkje van lePetitTom dat deel uitmaakt van de exclusieve studiocollectie matchte perfect met de achtergrond en Julia. Het werd een groot kliederfestijn, de taart werd nauwkeurig onderzocht en Gein Konijn was een smakelijk onderdeel. Nadat Julia er genoeg van had werd het badje bereid en mocht ze heerlijk spetteren in bad. En dat deed ze! Waterspetters vlogen in de rondte met een grote glimlach als kers op de taart.

Inmiddels mochten de papa en mama van Julia de foto’s komen bekijken en ook zij waren op slag verliefd. Wat een schatje is Julia! Het was natuurlijk een enorme klus om de allerleukste foto’s te kiezen voor het mooie fotoalbum dat je bij de fotoshoot krijgt.

Lieve kleine Julia, van harte gefeliciteerd met je allereerste verjaardag!

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.