Droomvlucht Cakesmash met elfjes

Cakesmash met Peter Pan
Cakesmash met Peter Pan
20/09/2020
Cakesmash in Rotterdam
Cakesmash uit Zeeland
22/09/2020
Cakesmash Rotterdam

Mia’s Cakesmash! Als cakesmashfotograaf uit de regio Rotterdam blijf ik het bijzonder vinden dat mijn klanten bereid zijn om vanuit het hele land naar de studio te komen voor een fotosessie in mijn specifieke dromerige vintage stijl in pasteltinten. Tegelijkertijd vind ik het minstens zo bijzonder om al jullie bijzondere momenten vast te mogen leggen. Als dierbare herinnering om nooit mee te vergeten.

Newbornsessie

Ravi en Mia mocht ik aanvankelijk vastleggen toen zij nog veilig en wel in hun mama’s buik zaten. Evenals Ravi mocht ik Mia verwelkomen voor haar newbornshoot waarna ook alle milestones volgden. Geweldig leuk dus dat ik beide kindjes terug mocht zien voor Mia’s allereerste verjaardag. Ravi, inmiddels een stoere bink, had ik al een poosje niet gezien maar hij was ontzettend lief voor zijn kleine zusje.

Nadat beide kindertjes samen op de foto mochten, ging Ravi tijdens de Cakesmash spelen. met de ijscokar die speciaal voor grotere broertjes en zusjes in de studio aanwezig is.

Mia is alle sessies ontzettend zoet geweest. Een vrolijk lachebekje dat zich gemakkelijk liet fotograferen. Met 4 maanden, met 6 maanden, met 9 maanden en nu dus ook met 12 maanden, speciaal voor haar allereerste verjaardag.

Droomvlucht Cakesmash met elfjes

Een Cakesmash met als thema droomvlucht. Met elfjes, vlinders en vooral heel veel roze. Ik koos voor ballonnen, elfjes, vlinders en vooral ook heel veel lichtjes. Met een prachtige taart als kers op het decor. Mia was voorbeeldig. Perfect gestyled met een elfjes outfit en geweldige matching strik zag ze eruit als een plaatje.

1 jaar

Vandaag wordt deze kleine dondersteen 1 jaar en voordat ik nu sentimenteel ga worden deel ik de preview van de allerlaatste sessie in dit bijzondere jaar.

Lieve Mia, van harte gefeliciteerd met jou verjaardag. Ik voel mij vereerd dat ik al deze bijzondere mijlpalen tijdens je jonge leventjes heb mogen vastleggen. Ik hoop dat jij vandaag een mooie dag hebt en ontzettend verwend wordt.

Fotoalbum

Nu de zware taak aan mama om foto’s uit te zoeken voor het prachtige fotoalbum ter afsluiting van Mia’s 1ste jaar.

Ben jij inmiddels nieuwsgierig en wil informatie over een newbornsessiezwangerschapsshoot of gezinssessie ? Ook kun je bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Via het contactformulier neem ik binnen 24 uur contact met je op. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Cakesmash

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

Liefs, Sabrina