De mooiste herinneringen voor nu, maar ook voor later

Hindoe newbornsessie met pauwenveren
Pauwenveren brengen geluk
11/08/2020
newbornfotograaf en gezinsfotograaf Voorne Putten
Familiesessie op het strand in Rockanje
16/08/2020
prachtige herinneringen vast te leggen

Het is mijn passie, mijn doel…. De reden waarom Photography with Love bestaat is om prachtige herinneringen vast te leggen voor later. Waardevolle momenten uit jullie leven, die bij jullie aan de muur hangen of in een album in de kast staan. Hoe ik dat mogelijk maak? Door mooie foto’s voor jullie te maken en supergave producten te leveren!  Ik geloof dat de foto’s die nu gemaakt worden één van de meest waardevolle dingen zijn die je hebt.

Every family has a story…let me capture yours.

Ik wil je helpen met het vasthouden van het gevoel dat je in een moment hebt. Dat kan een bijzondere gebeurtenis in het leven zijn, bijvoorbeeld als je de wereld nét een mooi klein mensje rijker hebt gemaakt. Of de intense connecties en emoties van de mensen die het dichtst bij je staan, zoals je eigen gezin. Of tussen grootouders en kleinkinderen. Broers en zussen! Ik wil je helpen deze momenten te bewaren. Zodat je ernaar terug kunt kijken wanneer je wilt, maar ook om ze door te kunnen geven aan de volgende generatie. Om prachtige herinneringen vast te leggen en je altijd dat fijne gevoel kunt delen. Jullie herinneringen verdienen dit.

Prachtige herinneringen vast leggen

Twee jaar geleden mocht ik Tara verwelkomen voor de cakesmash van Kayan. Nu was zij in verwachting en doordat ze nog steeds met een positieve ervaring terugkeek op de sessie toen, twijfelde ze geen moment en wilde graag haar ‘toekomstige’ gezin vereeuwigen met een gezinssessie. Nadat ik haar de verschillende sessies had toegelicht koos zij uiteindelijk voor een zwangerschapssessie en een newbornsessie. Ontzettend leuk om beide momenten voor haar vast te mogen leggen.

Tara zou tijdens mijn vakantie bevallen en zo hadden wij de newbornsessie als eerste gepland bij terugkomst. Vol trots liet Kayan zijn kersverse zusje zien, ze was heel lief zei hij en huilde niet zo vaak.

Ik verwelkomde Yara op een van de allerwarmste dagen van het jaar. Yara bleek inderdaad een serene baby die zich makkelijk liet poseren. Hoewel zij in het begin heel argwanend en nieuwsgierig om zich heen won ik haar vertrouwen er viel ze in een diepe slaap.

Nadat we de wensen besproken hadden bleek dat ik mijn nieuwste backdrops kon gebruiken, ze zijn echt zo ontzettend mooi en Yara maakte het plaatje meer dan compleet.

Omdat ik wist dat Tara heel graag mooie gezinsfoto’s wilde hebben hebben we hier extra aandacht aan geschonken. Het blijft toch zo bijzonder om dit voor mensen vast te mogen leggen.

Een grote broer of zus

Het blijft altijd een spannend moment of een ouder broertje of zusje ‘zin’ heeft om met de nieuwe telg op de foto te gaan, maar Kayan was zo trots dat hij zijn zusje al kon vasthouden dat hij gewillig meewerkte en zijn taak heel serieus nam. Iets dat je nooit als vanzelfsprekend mag aannemen van een 2- of 3-jarige. Na afloop een high five maakte dat hij zeker een centimeter groeide van het compliment.

Ondanks de warmte deed Yara het voorbeeldig, waren we mooi op tijd klaar zodat Kayan daarna kon gaan ravotten op het strand. Want een zusje is leuk, maar spelen op het strand is veel leuker als je 3 jaar bent. Zo bijzonder om ook voor dit gezin prachtige herinneringen vast te leggen voor nu en later.

Trots deel ik de preview van Yara!

Veel liefs, Sabrina

fine art beste newbornfotograaf rotterdam zuid holland
prachtige herinneringen vast te leggen
fine art beste newbornfotograaf rotterdam zuid holland
prachtige herinneringen vast te leggen
Newbornsessie baby met grote broer
fine art newbornfotograaf rotterdam Brielle zuid holland
prachtige herinneringen vast te leggen
beste newbornfotograaf rotterdam en omstreken
workshop newbornfotografieprachtige herinneringen vast te leggen
prachtige herinneringen vast te leggen
prachtige herinneringen vast te leggen
prachtige herinneringen vast te leggen
prachtige herinneringen vast te leggen

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.