De geboorte van een kleinzoon, Juliën

newbornsessie in de studio Brielle photography With love
Een newbornsessie om bij weg te dromen!
30/06/2020
Hindoe newbornsessie met pauwenveren
Pauwenveren brengen geluk
11/08/2020
newbornsessie fotograaf rotterdam photography with love

Kleinzoon geboren

De geboorte van een kleinzoon. Eindelijk is hij geboren, de kleine prins, de kleinzoon van mijn lieve vriendin. Sinds haar eigen verjaardag in januari keek ze uit naar zijn komst en kon ze bijna nergens anders meer over praten. En nu is hij geboren! Kerngezond en blakend & met 10 teentjes en 10 vingertjes klaar om iedereen om hem heen te betoveren. En ik keek daar natuurlijk ook enorm naar uit als newbornfotograaf in Rotterdam en omstreken, want dat ik dit mannetje voor zijn newbornsessie mocht verwelkomen was bijna een vanzelfsprekendheid.

Natuurlijk zijn ook zijn mama & papa en opa en de oom en tante ontzettend blij met Juliën, maar zo verliefd als zijn oma is…nu is dit kleintje ook wel heel erg schattig.

de geboorte van een kleinzoon

Samen met zijn mama, papa en oma mocht ik hem met bijna 2 weekjes in de studio verwelkomen en ook ik zal bekennen dat ik een beetje verliefd was.

Maanden lang had ik vanaf de zijlijn iedere wetenswaardigheid over de zwangerschap aangehoord en meegeleefd waardoor het extra spannend is als het moment supreme daar is.

Momentopname

Want tja, ook een newbornsessie is een momentopname en ondanks dat ik heel veel trucjes ken om baby’s in slaap te krijgen is het zomaar mogelijk dat het kleintje een regeldag heeft, krampjes of gewoon simpelweg geen zin. En ondanks dat dit in mijn loopbaan pas een keer is voorgevallen en we uiteraard een nieuwe afspraak inplannen als het echt niet gaat, hoop je toch echt dat dit nooit gebeurd.

Maar de kleine prins maakte het me heel gemakkelijk, heerlijk slapend bracht hij zijn allereerste fotosessie door. En ondanks dat zijn mama het niet echt kon waarderen dat dit kleine mannetje haar de nacht ervoor uit haar slaap had gehouden, ook zij straalt van liefde en geluk.

Het blijft toch telkens bijzonder hoe liefde een geheel nieuw mensje tot leven brengt! En ik ben zo dankbaar dat ik dit prille geluk telkens weer mag verwelkomen en die liefde mag vereeuwigen.

Opa & Oma

Maar ook voor grootouders, de geboorte van een kleinzoon of een kleindochter brengt zoveel nieuwe gevoelens met zich mee. Ik heb al zo vaak gehoord dat je van een kleinkind zoveel meer onbezorgd kunt genieten dan dat ze destijds van hun eigen kinderen konden doen omdat alles nieuw is en je alles nog moet leren.

De preview van Juliën staat nu op de blog. En zeg nu zelf, dit is toch een van de mooiste baby’s die je ooit gezien hebt.

Heb je ook interesse in een newbornsessie reserveer je plekje dan al tijdens je zwangerschap om teleurstellingen te voorkomen. De newbornsessie wordt bij voorkeur gepland tussen e 8e en 15 dag na de geboorte. Vind je het leuk om een newbornsessie cadeau te geven is dat natuurlijk ook mogelijk en maak je de kersverse ouders heel blij.

Liefs, Sabrina

de kleine prins newborn sabrina Serraarens
newborn jongen met mutsje
newbornsessie met pilotenmuts
intuition backdrops newborn photography with love
vader en zoon newbornsessie photography with love
pril geluk na geboorte kleinzoon
als je kind een kindje krijgt
de geboorte van een kleinzoon
de geboorte van een kleinzoon

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hiervoor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.