~Charissa & Ravi~

zomerfotosessie op het strand
~Sunset Familiesessie~
12/09/2019
1ste verjaardag thema Cakesmash Photography with Love Fotograaf Rotterdam Sabrina Serraarens
~Mette~ Cakesmash
24/09/2019

Charissa leerde ik 3 jaar geleden kennen. Ze was toen zo’n 30 weken zwanger van haar 2e kindje. Openhartig vertelde ze over haar 1ste kindje dat zij kort na de geboorte was verloren. Een enorm heftige periode die nu enigszins verzacht werd met de komst van Ravi. Wat een vreugde geeft dit mannetje iedere dag!

Van Ravi mocht ik alle bijzondere momenten vastleggen en hoewel Charissa helemaal in Roosendaal woont kwam ze iedere paar maanden trouw voor zijn newbornsessie, milestonesessies en cakesmash. Enorm gaaf natuurlijk dat zo al die momenten uit het 1ste jaar zijn vastgelegd in een prachtig fotoalbum.

Je zult mijn enthousiasme begrijpen toen Charissa me vertelde dat ze in weer verwachting was en ook deze zwangerschap wilde laten vastleggen. Wel had ze het speciale verzoek om de sessie te laten plaatsvinden op de heide vlak bij haar huis. Dit is een bijzondere plek voor haar en haar partner en zij brengen daar veel tijd door.

Een prachtige locatie ook, dus zo kwam het dat ik pasgeleden afreisde naar de Postbaan in Rucphen, om daar op zoek te gaan naar de bloeiende heide. Ik begreep meteen waarom dit zo’n bijzondere plek was, een serene rust lag over de prachtige heide. Ravi had er ook zin in en was zeer onder de indruk van alle denne-appels en eikeltjes die nu al in overvloed te vinden waren. Samen met zijn mama maakten we een prachtige reportage, een eerbetoon aan het kindje dat nog geboren moet worden, maar niet minder aan het kindje dat nog steeds gemist wordt.

Lieve Charissa, telkens ben ik onder de indruk van jou kracht, nuchterheid en sereniteit. Dankjewel voor het vertrouwen om dit bijzondere moment voor jou vast te leggen op deze bijzondere plek. Samen met jou tel ik af om jullie meisje te ontmoeten.

Liefs, Sabrina