Candyland Cakesmash in Rotterdam

newbornsessie fotograaf rotterdam
De laatste newborn van het jaar
25/12/2019
spettersessie Cakesmash fotograaf Brielle
Gein Konijn Hartjesballon Cakesmash
04/01/2020
candyland cakesmash

Een Candyland Cakesmash in Rotterdam, perfectie van begin tot einde. De mama van Mosey wilde zeker zijn van een plekje en maakte de reservering voor de cakesmash van Mosey al in april. Dit gaf mij ruim gelegenheid na te denken over het decor in het thema ‘Candyland’. Ontzettend leuk omdat dit een thema is waar nog niet eerder naar was gevraagd en de mensen die mij kennen weten dat ik extra blij wordt wanneer er originele ideeën voorbijkomen. Hiermee blijft de cakesmashbeleving exclusief voor jullie kindje.

Mosey had vanaf binnenkomst een grote glimlach op haar poppengezichtje en haar papa en mama waren direct bij het zien van het cakesmashdecor enthousiast.

IJskoningin

We starten de cakesmash met het seizoensdecor helemaal in winterse sferen. Als ijskoningin stal Mosey de show en liet zich gemakkelijk vastleggen. Haar ouders kozen voor een bloemenbonnet met bijpassende romper van Mama’s Dotje en dit maakte een prachtig geheel met het decor.

Candyland Cakesmash in Rotterdam

Na de neutrale foto’s verder naar de taart. De taart was natuurlijk gemaakt door mijn vaste bakker en zat vol met snoepjes en zuurstokken. Echt geweldig leuk! In een roze petticoat van le Petit Tom stal Mosey de show. Enkele dagen eerder kocht ik bij mevrouw Strik de perfecte haarbandjes voor deze shoot. Zeg nu zelf, beter hadden ze niet gekund toch?

Na de taart nog lekker spetteren in bad en moe maar voldaan weer terug naar huis. Een voorbeeldige fotosessie met zoveel mooie foto’s in de galerij dat het nog een flinke klus wordt om de allerallerleukste te selecteren voor het fotoalbum. Heerlijk als zulke bijzondere momenten zo goed verlopen en ik de ouders hierdoor een prachtige herinnering kan geven aan een voor hen heel bijzonder moment.

Neem hier een kijkje naar de preview van Mosey.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.