Het mooiste decor

moederdagfoto
Voorjaarssessie als moederdag cadeau
10/03/2020
beste newbornfotograaf sabrina Serraarens Photography with Love logo
Schrijf een review en help zo de kleine ondernemer
16/03/2020
unieke spring birch cakesmash

Als cakesmashfotograaf nabij Rotterdam mocht ik afgelopen week zo’n ontzettend leuke en vooral originele cakesmash verzorgen. Photography with Love beschikt over unieke decors, backdrops worden ze genoemd waarvan er soms maar 5 ter wereld gemaakt zijn. Vanaf het eerste moment was ik verliefd op deze backdrop. De kleuren, het plaatje, het is voor mij een favoriet. Ik gebruik hem dan ook vaak bij meisjes voor milestones evenals ik Land of Nod gebruik bij jongens.

Spring Birch dus, sowieso de enige in Nederland en misschien wel in Europa. Hoe gaaf is dat! De Amerikaanse artieste en fotografe Heidi Hope schilderde het unieke Spring Birch doek ooit voor de verjaardag van haar eigen dochtertje evenals Land of Nod voor haar zoontje. Op een bepaald moment kwamen ze kortstondig te koop voor leden van de designpartners en heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind ze beide zo ontzettend mooi. Beide decors zijn exclusief bij Photography with Love te reserveren voor een portret/prinsessenshoot of cakesmash.

De mama van Yara ken ik al een poosje, ik mocht namelijk een paar jaar geleden ook al de grote zus van Yara, Fay fotograferen en daarna nog beide meisjes tijdens verschillende minisessies. Enorm gaaf natuurlijk om dan beide meisjes te zien opgroeien. Als newbornfotograaf en cakesmashfotograaf nabij Rotterdam is de studio goed aan te rijden vanuit Wateringen. Al direct na de newbornsessie van Yara was haar mama verliefd op dit decor en wist zij, dit is het decor dat ik wil voor de cakesmash.

We starten de shoot met het uitzoeken van de verschillende outfits uit de ruime designer kledingcollectie die in de studio aanwezig is.

Taart is geen eten

De taart, wij vonden hem echt prachtig, maar vond Yara een beetje raar. Ze herkende de taart niet als eten. Volgens haar mama, stopt Yara normaal gesproken alles automatisch in haar mond, maar liet zij zich door de taart niet verleiden. Desondanks konden we niet voorkomen dat ze lekker plakkerige handjes kreeg, zodat ze toch lekker mocht spetteren in bad.

beste babyfotograaf Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam
cakesmashfotograaf nabij Rotterdam

Wil jij de 1ste verjaardag van jullie kleintje ook vieren met een unieke cakesmash (spring birch, never grow up of een van de andere unieke decors) reserveer dan uiterlijk 6 weken tevoren een plekje zodat de foto’s en het fotoalbum op tijd klaar zijn voor de uitnodigingen en het feest zelf. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk zelf een uniek thema te kiezen dat alleen gebruikt zal worden bij jullie kindje. Kijk ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Bucketlist bekijken? https://photographywithlove.nl/bucket-list-cakesmash/