Cakesmash uit Zeeland

Cakesmash Rotterdam
Droomvlucht Cakesmash met elfjes
21/09/2020
gezicht achter Photography with Love wie is Sabrina Serraarens
Het gezicht achter Photography with Love
02/10/2020
Cakesmash in Rotterdam

Als cakesmashfotograaf in regio Rotterdam is het superleuk wanneer je een Cakesmash mag verzorgen voor klanten helemaal uit Zeeland. Helemaal wanneer deze klanten terugkomen omdat ze blij zijn met eerder resultaat. Er is geen grotere waardering dan klanten die bij een volgend kindje een fotoshoot willen reserveren. Joleen leerde ik kennen toen ze mij benaderde voor de Cakesmash van zoon Jan. Zelf uit een heel groot gezin kwam Joleen op mij als zeer behouden en standvastig over. Geen gepiep, geen aanstellerij, maar gewoon lachen en leuk doen. Dat deed Jan, ondanks dat hij het in het begin best spannend vond.

Wat Naomi niet kon weten, is dat mama Joleen al over haar Cakesmash droomde nog voordat ze geboren was. Groot feest dus dat ik na de newbornsessie al plannen kom maken voor de 1ste verjaardag. Haha, tja zo gaat dat soms. Dan is mama samen met mij al zo enthousiast dat we daar een jaar tevoren al over nadenken.

Naomi dus, een poppedeintje ten top en hoewel ik eigenlijk een decor van Ot en Sien verwacht had, viel de keuze op roze, op carrouselpaardjes, candyland en alles daartussen. De Cakesmash vond een aantal weekjes geleden al plaats en een grotere tegenstelling met haar grote broer kon er niet zijn. Aan alles kun je de invloed van grote broer Jan merken. Naomi straalt ondeugendheid uit! Met haar glinsterende oogjes zie je dat ze plezier maakt. Dat belooft wat!

De Cakesmash was groot feest! Mama koos voor het platinum pakket inclusief een gezinsfoto en ook deze is fantastisch. Wat vond ik het leuk om deze Cakesmash te fotograferen en Naomi terug te zien.

Dankjewel Joleen! Voor je gezelligheid, enorme trouw & te leuke kindjes. Vandaag viert Naomi haar eerste verjaardag en kan ik eindelijk de blog delen die hoort bij haar 1ste feestje. Ik hoop je nog vele jaren te mogen zien opgroeien. Van harte gefeliciteerd lieverd.

Cakesmash met mevrouw Strik
Carrousel Cakesmash in pasteltinten
Cakesmash
Cakesmash
Cakesmash

Ben jij inmiddels nieuwsgierig en wil informatie over een newbornsessiezwangerschapsshoot of gezinssessie ? Ook kun je bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Via het contactformulier neem ik binnen 24 uur contact met je op. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Cakesmash

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

Liefs, Sabrina