Cakesmash met Peter Pan

zwangerschapsaankondiging
Zwangerschapsaankondiging
19/09/2020
Cakesmash Rotterdam
Droomvlucht Cakesmash met elfjes
21/09/2020
Cakesmash met Peter Pan

Een magische Cakesmash met Peter Pan, dat was wat de mama van Matthew graag wilde. Na zorgvuldig onderzoek op Instagram en Pinterest was ik de fotograaf die deze bijzondere Cakesmash mocht verzorgen. Als cakesmashfotograaf in regio Rotterdam merk ik dat ouders enorm veel ideeën opdoen op internet. Vaak doen ouders ideeën op via Instagram, & Pinterest. Zo dus ook de mama van Matthew.

Ideeën uitwisselen

De ideeën werden besproken, over een weer hebben we nog een paar keer gehad contact om niets aan het toeval over te laten en toen kwam daar DE DAG.

Matthew, een guitig mannetje van bijna 1 jaar mocht ik in de studio in Brielle nabij Rotterdam samen met zijn papa en mama uit Den Haag verwelkomen voor zijn Cakesmash.

Halloween

Er stond een fantastische taart klaar, maar met een vette knipoog naar de uitgerekende datum starten we de fotosessie in het Halloween decor. Het was namelijk aanvankelijk de bedoeling dat Matthew op 31 oktober geboren zou worden.

Matthew vond het best een beetje spannend, maar met een papa die alle trucjes uit de kast trok kon het niet anders dan dat hij in lachen zou uitbarsten en dat deed hij gelukkig.

Cakesmash met halloween

Nana

De mama van Matthew had aangegeven groot fan te zijn van Nana. Kennen jullie haar nog? De trouwe Sint Bernard hond van Wendy, Michiel en Jan die zich de taak van Nanny had toegeëigend. Het leek mij dus heel leuk wanneer Nana terug zou komen in Matthews verhaal. Ik bespreek mijn ideeën altijd met de bakker en zo werd Nana een feit. Als je het mij vraagt is dit een van de allerleukste taarten ooit en ben ik blij met het gekozen thema.

Cakesmash met Peter Pan

Matthew dus, die was een stuk minder enthousiast over zijn taart dan wij. Hij vond het maar een vreemd ding en was zeker niet van plan om ervan te eten. In tegenstelling tot wat zijn ouders tevoren verwacht hadden, deed Matthew alles behalve eten van de taart.

De spettersessie in het badje was een groot succes gelukkig en kon ik intussen de leukste plaatjes schieten. Wat mij betreft is de Cakesmash van Matthew er een om blij van te worden.

Cakesmash met Peter Pan

Cakesmash in alle thema’s mogelijk

Bijzonder eigenlijk he dat een film/verhaal als Peter Pan uit 1953 bij heel veel ouders nog steeds favoriet is en inspireert tot bijzondere gebeurtenissen.

Wil jij meer informatie over een Cakesmash en alle mogelijkheden of een van de overige sessies zoals de newbornsessiezwangerschapsshoot of gezinssessie ? Je kunt me bellen op 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hier voor meer foto’s.

Heb jij binnenkort ook een 1ste verjaardag te vieren? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

Liefs, Sabrina