Cake Smash in Rotterdam

zeemeerminnen cakesmash
~Quinn~ Cakesmash
26/10/2019
okergeel cakesmash
Cakesmash Fotoshoot in Rotterdam
28/11/2019

Cakesmash in Rotterdam. Je kleintje bijna 1 jaar en wil je een bijzondere uitnodiging maken? Of juist een foto voor op de verjaardagstaart? Dan is de cakesmash de allerleukste fotoshoot. Lekker kliederen in een heerlijke taart, welke kindje vind dat nu niet leuk.

HOE GAAT EEN CAKESMASH SHOOT

Zorg dat je zo’n 6 weken voor de eerste verjaardag van je kleintje de shoot reserveert, zodat je voldoende tijd hebt om er bijvoorbeeld een uitnodiging van te maken. Je kunt eenvoudig reserveren via het boekingsformulier of per mail of per telefoon.

Samen bespreken we een datum en tijdstip en overleggen we jullie wensen. Je kunt kiezen uit een bestaand decor uit de backdropgids of een geheel eigen thema laten ontwerpen dat alleen en exclusief wordt gebruikt voor jullie. Op de dag van de fotoshoot wordt de studio versiert tot een prachtig decor, waarin jullie kleintje heerlijk kan gaan genieten van zijn/haar taart. De taart is inbegrepen bij de sessie en wordt volledig in jullie thema ontworpen. Vaak worden de foto’s van de cakesmash fotoshoot ook gebruikt voor de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje of voor op de verjaardagstaart. Zorg er daarom voor dat je tijdig, 6 weken tevoren plant. Ook heb je dan het prachtige fotoalbum dat je ook bij de cake smash shoot krijgt op de verjaardag van je kleintje in huis.

TIJDENS DE CAKE SMASH IN ROTTERDAM

Eerst maken we een paar foto’s zonder taart in een neutraal decor en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker op ontdekkingstocht. Sommige kindjes vallen direct aan en eten met de handjes. Anderen gaan eraan likken of mee spelen zonder een hap te nemen. In de tussentijd worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze bijzondere mijlpaal.

GEHEEL VERZORGD

De cake smash fotoshoot is geheel verzorgd. Het enige waar je over na hoeft te denken is je kindje. In de studio is een enorm grote collectie outfits aanwezig passend bij ieder kindje en ieder thema. Mocht je een speciaal outfitje hebben dat je graag gebruikt, is dat uiteraard ook mogelijk, maar het hoeft niet. Bij de cakesmashshoot wordt ook de taart verzorgd geheel in het thema dat we tevoren hebben besproken. Na het kliederen met de taart gaat je kleintje heerlijk spetteren in bad zodat hij/zij weer lekker schoon mee naar huis kan.

NA DE CAKESMAH FOTOSHOOT

Plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto’s. Ik ga aan de slag met jullie foto’s. Als je wilt ontvang je na enkele dagen een superleuke online preview.

Tijdens de presentatie van de foto’s zien jullie alle foto’s en maak je een selectie voor het fotoalbum. Samen bekijken we welke kleur je wilt, of je er een naam of andere tekst in gegraveerd wilt hebben etc. Na afloop krijg je de geselecteerde foto’s in hoge resolutie op een usb stickje mee naar huis.

ACE 1 JAAR Cakesmash in Rotterdam

Voor de eerste verjaardag van Ace had zijn mama een cakesmash gereserveerd. Het thema hadden we vooraf besproken, de limited Edition Autumn Woods sloot perfect aan bij de wensen. Ace houdt van diertjes en natuurtinten staan hem goed. Het werden bosdiertjes in een herfstdecor en als je het mij vraagt is het prachtig.

Wil jij meer informatie over een cakesmash in Rotterdam, newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.