Cakesmash fotoshoot in Rotterdam

Pinokkio Cakesmash Photography with Love
Smashcake met Pinokkio uit Den Haag
12/12/2019
baby 8 dagen oud photography with love babyfotograaf rotterdam
Newborn met grote zus uit Den Haag
21/12/2019
Magische verjaardag fotoshoot

Verjaardag fotoshoot voor de eerste verjaardag. Fotograaf Sabrina Serraarens van Photography with love heeft een luxe fotostudio in de historische vestingstad Brielle dichtbij Rotterdam en Den Haag. Cakesmash fotoshoot in Rotterdam. Met keuze uit meer dan 500 thema’s is deze fotostudio absoluut de specialist in Cakesmash fotoshoots. Met een enorm grote designer kledingcollectie passend bij ieder thema, de mooiste accessoires en een prachtige taart is deze fotosessie voor zowel jongens als meisjes een perfecte manier om stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal. De Cakesmash is inclusief een taart die past bij jullie thema in de specifieke romantisch vintage stijl met pastelkleuren die je mag verwachten.

Geheel verzorgd met taart en badje

De smash cake fotoshoot voor de eerste verjaardag is inclusief portretfoto’s, maar ook de taart en vervolgens het badje. Natuurlijk kies je voor deze magische ervaring voor de cake smash specialist van Zuid Holland. Met jarenlange ervaring is het telkens weer een uitdaging een nog mooier decor te maken dan het vorige. Bij Photography with Love kun je kiezen uit een van de vele bestaande thema’s uit de backdropgids of je kiest een eigen thema.

Voldoende parkeergelegenheid bij de fotostudio

Een daglichtfotostudio bestaande uit 2 verdiepingen vol met de leukste props en mooiste accessoires voor je smashcake. Vele gingen je voor! Zij hebben genoten van de geweldige ervaring in de fotostudio in Brielle vlakbij regio Voorne Putten, Westvoorne, Hellevoetsluis en Zuid Holland. In een professioneel bedrijfspand voorzien van sanitaire voorzieningen en ook met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Met oog voor details en een beetje magie

Als cakesmashfotograaf is het belangrijk om oog te hebben voor de kleinste details. De kleertjes, de accessoires en ook het decor uitgevoerd tot in perfectie. Voor een cakesmash fotoshoot in Rotterdam ga je zonder twijfel naar Photography with Love. Ook ontvang je bij je fotoshoot standaard een prachtige fotoalbum om nog jaren later van te genieten.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.