Cake Smash Fotoshoot Tips voor een onvergetelijke eerste verjaardag

Cakesmash Fotoshoot
Cake Smash Fotoshoot
28/03/2021
tips voor een succesvolle new
Zwangerschap Fotoshoot
06/04/2021
CAKE SMASH FOTOSHOOT TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE EERSTE VERJAARDAG
 

Cake Smash Fotoshoot tips voor een onvergetelijke eerste verjaardag.

 
 
Je kindje wordt binnenkort 1 jaar en dat is natuurlijk groot feest! De afgelopen weken zul je regelmatig gedacht hebben "stop de tijd" want met deze laatste milestone verandert je baby ineens in een dreumes. Dat vier je natuurlijk met een groot feest. Cadeautjes, een mooi outfit, een prachtige taart en natuurlijk een cakesmash. Een Cake Smash Fotoshoot komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, maar inmiddels is de CAKE SMASH ook in Nederland enorm populair. Het is de perfecte manier om in de aanloop naar die eerste verjaardag mooie en onvergetelijke foto's te laten maken die je ook nog eens kunt gebruiken voor geweldig leuke uitnodigingen van het feestje en als herinnering aan dit moment uit jullie leven.

Graag deel ik een aantal tips om een Cake Smash Fotoshoot voor te bereiden. Lees alles over wat je vóór en tijdens de dag van de sessie moet weten.
 
 

Vóór de Cake Smash shoot

Zoals alles valt of staat de Cake Smash Fotoshoot met een goede voorbereiding. Ik adviseer dan ook BOEK OP TIJD. Maar wat is op tijd? Denk aan 6 weken tevoren als je zowel de foto's als het fotoalbum en eventuele fotoproducten op de dag van de eerste verjaardag van je kleintje in huis wilt hebben.

Populaire en succesvolle fotografen zijn vaak wekenlang tevoren volgeboekt, zeker op gewilde dagen als vrijdag en zaterdag. Ook dat is een reden om de cakesmash fotoshoot van je kleintje tijdig te reserveren. Het zou ontzettend jammer zijn als je zorgvuldig een fotograaf hebt gekozen om zijn/haar stijl en mogelijkheden en er dan geen ruimte is de reservering aan te nemen.

Om er zeker van te zijn dat de Cake Smash Fotoshoot een groot succes is het belangrijk om na te denken over jullie wensen. Welk thema zou je willen? Iets dat bij jou of bij je past. Een favoriet boekje, tekenfilmfiguur, knuffeltje, liedje, alles is mogelijk. Wellicht moeten er nog voorwerpen gekocht of gemaakt worden voor een onvergetelijk magisch decor. Ook dan is het belangrijk dat je de cake smash fotoshoot op tijd gereserveerd hebt.
 
 

De dag van de Cake Smash Shoot

Eindelijk is het zover, de dag van de Cakes Smash Shoot. Je hebt het thema doorgegeven en voorafgaand aan de shoot heb je informatie ontvangen ter voorbereiding op de sessie. Meestal spreken we af op een tijdstip na een slaapje. We gaan voor een fitte, vrolijke baby dus in de praktijk is dit vaak rond 10.00 uur of rond 13.00 uur.

Er staat een mooi decor voor jullie klaar en ook de taart afgestemd op jullie thema en het outfit worden verzorgd. Gemakkelijk hé?

Spannend!
Zal je kindje de taart leuk vinden en meteen een hap nemen? Vind hij of zij hem lekker? Of vind hij of zij er helemaal niks aan?
Mijn ervaring als ervaren CAKESMASHFOTOGRAAF is dat hoe minder stress je er als ouder van hebt hoe succesvoller de Cake Smash Fotoshoot zal verlopen.
 
 

Splashparty

Als de Cake Smash geslaagd is zit je kleintje waarschijnlijk onder gesmeerd met taart! Je kleintje mag lekker in bad en ook van dit moment zullen de leukste foto's gemaakt worden. Spetteren, klappen, alles mag en heel handig, je kleintje gaat schoon weer mee naar huis.
 
 
 
 
 
 
DOWNLOAD DE CAKESMASHGIDS

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.