Cakesmash Fotoshoot in Rotterdam

Cake Smash in Rotterdam
08/11/2019
Pinokkio Cakesmash Photography with Love
Smashcake met Pinokkio uit Den Haag
12/12/2019
okergeel cakesmash

Cake smash fotoshoot Rotterdam. De papa en mama van Jaél wilden voor zijn 1e verjaardag een leuke cake smash fotoshoot doen!

Cake smash fotoshoot Rotterdam


In november wordt Jaël 1 jaar! Wat gaat dat toch hard, een jaar. De laatste keer dat ik hem zag was hij net geboren en mocht ik hem fotograferen voor zijn newbornsessie. Het blijft toch telkens weer het mooiste compliment wanneer kindjes terugkeren voor mijn camera.

En wat is er veel veranderd in een jaar! Van iniminie mensje tot een stoer kereltje met een heel ondeugende blik.

Thema

De mama en papa van Jael wilden voor Jael zijn eerste verjaardag een leuke cakesmash fotoshoot doen! Ik liet de taart maken door mijn vaste bakker en we hoopten dat Jaël honger zou hebben en direct van de taart zou gaan smikkelen. Jael vond het groot feest en viel direct aan. Jaël graaide en hapte en liet niets van de taart heel. Heerlijk aan het smullen van zijn taart! Ofwel een geslaagde cakesmash fotosessie. Natuurlijk waren we de cake smash fotoshoot begonnen zonder de taart in het winterwonderland decor. Ook hier hebben we foto’s van gemaakt en oh wat deed Jaël het goed. Hij poseerde als een fotomodelletje in de dop. Met de liefste lachjes en een vrolijke blik.

Wil jij ook zo’n leuke cakesmash fotoshoot doen voor de eerste verjaardag van je kindje? De foto’s kun je gebruiken om de uitnodigingen voor zijn of haar verjaardagsfeest te maken, maar ook gebruiken voor de verjaardagstaart.

Of misschien wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.