Mr. Onederful cakesmash

Sabrina serraarens photography with Love baby 1 jaar lion king cakesmash
Lion King Cakesmash
31/01/2020
wanneer boek je een newbornsessie
Wanneer boek je een newbornsessie?
20/02/2020
Mr. Onederful cakesmash

Voor een Thema Cakesmash in Rotterdam ben je bij Photography with Love natuurlijk op het juiste adres. Met veel enthousiasme ontving ik een reservering van de mama van Brandon. Ze had een thema in gedachte dat ze via Pinterest had gevonden en vroeg zich af of dit mogelijk was?

Cakesmash met thema

Photography with Love met een fotostudio in Brielle nabij Rotterdam heeft zich als een van de weinige fotografen gespecialiseerd in de exclusieve decors en thema’s. Een cakesmashfotoshoot is altijd geheel verzorgd. Het enige waar je aan hoeft te denken is je kindje. Zo wordt altijd een prachtige taart passend bij jullie decor gemaakt, is er een ruime designerkleding collectie en krijg je een unieke en vooral ook magische ervaring. Dus zo werd Mr. Onederful een feit.

Beverly Hills 90210

Toen ik Brandon mocht verwelkomen begreep ik het thema ook direct, een heerlijk vrolijk mannetje met een prachtige naam die mij direct terugbracht naar mijn jeugd met de serie Beverly Hills 90210. Kun jij je het ook nog herinneren of ben ik al te oud? Ik kon daar dus echt bij wegzwijmelen als tiener.

Mr. Onederful dus, mama hoopte dat Brandon niet zo serieus zou zijn als dat hij altijd is. Gelukkig begreep Brandon dat volkomen. Er waren heel veel lachjes om te vangen en ook zijn taart viel in de smaak. Na afloop nog lekker spetteren in het badje maakte de sessie compleet.

Ik kijk terug op een onwijs leuke sessie met een blije baby als resultaat. Ontzettend leuk dat ik deze mijlpaal alvast mocht vastleggen.

Thema Cakesmash in Rotterdam cakesmash specialist mr. Onederful
Thema Cakesmash in Rotterdam mr. Onederful cakesmashspecialist
Beste cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam
 Beste cakesmashspecialist
Thema Cakesmash in Rotterdam Mr Onederful beste cakesmash
Mr. Onederful Beste cakesmashfotograaf
Beste cakesmashfotograaf
Thema Cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam
Thema Cakesmash in Rotterdam

Heb je ook een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com Thema Cakesmash in Rotterdam voor een magische 1ste verjaardag.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.