Zwangerschap Fotoshoot

CAKE SMASH FOTOSHOOT TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE EERSTE VERJAARDAG
Cake Smash Fotoshoot Tips voor een onvergetelijke eerste verjaardag
04/04/2021
babysessie fotograaf rotterdam
Ervaren Newborn Fotograaf
19/04/2021
tips voor een succesvolle new
 

Baby Love Event Fotoshoot Zwangerschap

 
 
Op 13 & 14 maart stond de studio volledig in het teken van het babylove event. Een gratis event om MOMS to BEE in de watten te leggen. Zo kunnen ze een kijkje nemen in de studio, kennismaken met Sabrina als fotografe en al hun vragen stellen over een newborn fotoshoot. Met een welkomstmocktail, prachtige jurken, een mooie foto en na afloop een goed gevulde goodiebag.

Met een overweldigend aantal reacties was het event binnen een paar dagen volledig uitverkocht en de reactie waren enorm enthousiast! Van zwangerschapsaankondiging tot gender reveal. Wat een feestje was dit!
 
 

Review

"Wauw, ze zijn echt super mooi! Ik kan mijn ogen niet geloven dat ik het ben. Heel erg bedankt! Nogmaals ik ben echt superblij met mijn foto’s!"
 
 

Fotoshoot Zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzonder moment uit je leven en verdient het om professioneel vastgelegd te worden. Niet alleen voor nu, maar ook voor later, voor je kindje, om op terug te kijken. Een tastbare herinnering aan een moment dat nooit meer terugkomt.

Deze aanstaande mama's begrepen dat en wat hadden ze een plezier. En wat een prachtige mama's mocht ik verwelkomen.
 
 

Goodiebag

Naast de welkomstcocktail ontvingen de dames ook een enorm leuke goodiebag met de allerleukste items. Zo was er een strik van @mevrouw Strik, geweldige Mom to Bee koekjes van het @koekatelier, een gratis print, cadeaubonnen van @villasabe, @hipenhout, @keesjethelabel, @pure & tendershop en dat allemaal in een geweldige tas van @liefspopje met daarin ook het hagelnieuwe newbornmagazine. Ben jij nieuwsgierig en wil je weten wat erin staat, je download hem hier gratis.
 
 
 
 
 
 

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.