BLACK FRIDAY Wall Art 

Tot 40% korting op de mooiste wandbekleding

 

Op dag 4 van de Black Friday Week ontvang je tot 40% korting op de mooiste wandbekleding.

 

Wandbekleding

Je favoriete foto boven de bank, eettafel of je bed zodat het het eerste is dat je ziet wanneer je wakker wordt. In de hal, woonkamer of kinderkamer, waar je het ook ophangt, mooie wandbekleding is een sieraad voor je huis. Telkens wanneer je ernaar kijkt geeft het een fijn gevoel!

Tijdens Black Friday Week kun je kiezen uit metal (dat veelal in de studio hangt), plexiglas (nieuw) en ronde houten blokken. Welke keuze je ook maakt, ik garandeer je dat je er blij van wordt.

 

Metal

Ik vind Metal het allermooiste om voor te kiezen. Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating. Haarscherp, megasterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Er kunnen geen krassen op komen en het is watervast dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. De hoogglans uitvoering is dé opvolger voor plexiglas maar dan lichter, sterker en veel briljantere kleuren! Metals worden geleverd met een gratis ophangsysteem met afstandhouder. Hierdoor hangt jouw kunstwerk iets van de muur. 

 

Plexiglas

Met prachtige heldere kleuren en een schitterende hoogglans is een foto op plexiglas een absolute aanwinst voor jouw interieur. Het is superstrak en geeft een zeer exclusieve uitstraling. Plexiglas is maar liefst 5 mm dik en wordt afgewerkt met een dikke zwarte premium folie aan de achterzijde. Dit beschermt de afdruk en geeft extra diepte en kleurintensiteit aan het eindresultaat.

 

 


 

FotoBlok

Maak je mooiste herinnering onuitwisbaar door deze vast te leggen op een mooie foto op houtblok! Een houten fotoblok is een creatief en stijlvol alternatief voor de gewone lijsten. De natuurlijke textuur van het hout vermengt zich met de levendige kleuren van de foto voor een prachtige decoratie.  

 

 

 

Als je vragen hebt over deze deal,  aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me bereiken via whats app 085 201 1985 of stuur me een  e-mail op sabrina@photographywithlove.nl

Voor alle deals geldt dat deze geldig zijn op de dag zelf van 07.00 uur tot 23.59 uur. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.            Prijswijzigingen voorbehouden.