Magische BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam en omstreken

Newbornsessie met mama & papa
Newbornsessie met mama & papa
18/08/2020
Newbornshoot in Rotterdam geboorte van een moeder
De geboorte van een moeder
03/09/2020
roze en gouden cakesmash in zuid Holland

Wat mocht ik weer een ontzettend leuke BallonnenCakesmash in roze & goud verzorgen. In de studio in Brielle regio Rotterdam mocht ik ditmaal Loua verwelkomen voor haar cakesmash. Als ouders zul je je in het eerste jaar vast regelmatig verwonderen over de snelheid waarmee het jaar gaat. Van hulpeloos, naar zelfstandig zitten, het huis doorkruipen en wellicht zelfs kunnen staan. Allemaal mijlpalen die je graag vastlegt met als klap op de vuurpijl de allereerste verjaardag!

Toen de mama van Loua me benaderde om een afspraak te maken voor de cakesmash kon ik me bijna niet voorstellen dat het al een jaar geleden was dat ik haar voor het laatst gezien had. Onvoorstelbaar hoe snel het gaat en tegelijkertijd hoe belangrijk het is om al die mijlpalen vast te leggen zodat je ze nooit vergeet. Ik herinnerde me wat een heerlijk chubby baby Loua was geweest en nu was het al een hele dame met ontzettend lange beentjes. Ongelofelijk wat een metamorfose ze ondergaan heeft.

Beste cakesmash in Zuid Holland en omstreken

Roze en goud waren de wensen en ditmaal koos ik voor een ballonnenboog met vlinders en zwanen. Een perfecte keus bleek toen de mama van Loua vertelde dat Loua gek is van zwanen en deze ook op haar kamertje heeft. Samen met de prachtige taart en het decor was het succes verzekerd. Voor de beste cakesmash in Zuid Holland en omstreken moet je natuurlijk bij Photography with Love zijn.

We starten we cakesmash ditmaal in het nieuwe seizoensdecor, de gekozen outfit matchte perfect en ondanks dat Loua het spannend vond kreeg ik gelukkig wel haar mooiste glimlach.

BallonnenCakesmash in roze & goud

De ballonnenboog was gemaakt in verschillende tinten roze, met gouden confettiballonnen, bloemen en gouden vlinders om het geheel af te maken. En de taart, met vlinders en zwaantje, zou ik zelf nog wel voor mijn verjaardag willen hebben. Ik vond hem zo mooi!

BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam
BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam
BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam
BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam
BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam
BallonnenCakesmash in roze & goud Rotterdam

Loua vond haar taart reuze interessant en ging direct op onderzoek uit. De vlindertjes werd aandachtig bekeken en niet meer losgelaten. Tijdens het badje haalden we ons geheime wapen uit de kast, bellenblaas! Loua vond ze fantastisch en probeerde ze te graaien zodat ze er achter kwam dat ze ook kon spetteren. Ik kijk terug op een geslaagde cakesmash en het thema ‘roze en goud’ mag wat mij betreft blijven.

De roze & gouden cakesmash van Loua staat nu op de blog.

Wil jij de eerste verjaardag van jullie kleintje ook vieren met een uniek thema, taart, foto’s en prachtig fotoalbum als herinnering aan dit bijzondere moment? Reserveer dan snel je plekje. Ook kun je eventueel eerst inspiratie opdoen.

Mag ik jullie binnenkort verwelkomen?

Liefs, Sabrina

Portretfotograaf, cakesmashfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf in (Zuid Holland) Rotterdam, Brielle, Capelle aan den IJsel, Hendrik Ido Ambacht, Oostvoorne, Rockanje, Hillegersberg, Den Haag