CAKE SMASH FOTOSHOOT
Cake Smash Fotoshoot
18/11/2020
Cakesmash met besnijdeniskleding
Cakesmash met besnijdeniskleding voor 1ste verjaardag
10/01/2021
 

Het kiezen van een babynaam

 
 
Spannend! Een voornaam uitkiezen voor je baby!

Eén van de leukste, maar misschien ook moeilijkste taken voor jullie in je zwangerschap is het kiezen van dé naam. Je wilt natuurlijk die ene leuke, originele naam bedenken, die helemaal bij jullie past. Of misschien kies je er wel voor om je kleintje te vernoemen naar een vader, opa of zelfs grootvader. Een hele uitdaging dus! Er zijn wel een aantal tips om rekening mee te houden.
 
 

Een naam is voor het hele leven

Een schattige naam vind je misschien leuk klinken voor je kleine mannetje, maar is het nog steeds zo leuk als hij straks een grote stoere vent is? Als hij bijvoorbeeld naar voren wordt geroepen bij zijn afstuderen of directeur is van een groot bedrijf? Houd er dus rekening mee dat de naam ook nog prettig is als volwassene. Ook moet je er rekening mee houden dat de voorletters tezamen met de achternaam geen rare combinatie maken.
 
 

Te populaire babynamen?

Trends beïnvloeden iedereen, bewust of onbewust. Misschien ben je verliefd op een naam die je onbewust al meerdere keren bent tegengekomen. Het kan zinvol zijn de babynaam op te zoeken om te zien of het een populaire naam is. Misschien vind je hem dan wel té populair. Dan wordt het straks in de klas Noah B. of Sem 3.

Ieder jaar presenteert het SVB de meest populaire babynamen. In 2020 was de top 5 voor jongens:

1. Noah
2. Sem
3. Liam & Lucas
4. Daan
5. Finn
 
 

De naam

Het zal je niet verbazen dat ik als newbornfotograaf met een duidelijk onderscheidende stijl ook hou van originele namen. Voor mij geen naam uit de top 10 van meest gekozen namen. Misschien horen jullie wel bij die ouders die de naam meerdere malen wijzigt of misschien zelfs nog op het allerlaatste moment de naam wijzigt. Misschien geef je je baby wel tijdens de zwangerschap een koosnaampje. Ik weet toevallig dat dit prachtige kereltje voor zijn geboorte een koosnaam had. Hierdoor werden de verwachtingen hoog haha.
Trots presenteer ik dan ook

LOUIS- JAMES

Een naam die wat mij betreft perfect past bij dit prachtige mannetje dat zijn papa en mama blij verraste door toch in 2020 geboren te willen worden. Inmiddels mocht ik hem ook verwelkomen en wat een wolk van een baby. Een heerlijk rustig mannetje dat zijn hele fotoshoot sliep en zich gewillig liet poseren. Een prachtig mannetje met een prachtige naam die vast en zeker in een liefdevol gezin zal opgroeien en zal uitgroeien tot een hartendief.
 
 
 
 
Wist je al dat je een newbornsessie al reserveert tijdens je zwangerschap. Zo ben je verzekerd van een plekje zodra de kleine geboren is. Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.